Van den Broek Bestratingen

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 806 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,7%
Tevreden
3,6%
Ontevreden
0,7%

Van den Broek Bestratingen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van den Broek Bestratingen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van den Broek Bestratingen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van den Broek Bestratingen heeft 806 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.26% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van den Broek Bestratingen.
Gemiddeld wordt Van den Broek Bestratingen met een 9,2 beoordeeld.
Van den Broek Bestratingen heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Van den Broek Bestratingen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van van den Broek Bestratingen . Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Van den Broek Bestratingen is meer dan aanbieder van tuinmaterialen. Een bedrijf met een missie, iedere dag zetten specialisten zich in om van elke tuin een bijzondere plek te maken. Een plek om actief én passief te genieten. Dit doen ze door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien welke ongekende mogelijkheden er bestaan om van elke tuin een unieke buitenplaats te maken.

“Met tuinadvies, ontwerp, de beste materialen én een uitgebreid netwerk van specialisten maken wij van elke tuin een plek waar je het hele jaar kunt genieten.”
Voelt u uzelf aangesproken? Neem dan snel vrijblijvend contact op met een van de specialisten van Van den Broek Bestratingen.

Bij ieder stadium van het aanleggen van een tuin hoort een ander soort advies. Of u nog nadenkt over het type tuin of al verder bent en beschikt over een tuinontwerp. De specialisten van Van Den Broek Bestratingen hebben op ieder moment het beste advies in huis. Mochten ze het juiste advies niet paraat hebben, dan zoeken ze met u naar de juiste partner uit hun uitgebreide netwerk.

Bedrijfsvideo

Aanbiedingen

Online showroom

Meer online showroom items

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Van den Broek Bestratingen
Bosstraat 6
4714 SB, Sprundel

Vragen aan Van den Broek Bestratingen