Van den Broek wonen en slapen

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Van den Broek wonen en slapen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van den Broek wonen en slapen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van den Broek wonen en slapen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van den Broek wonen en slapen heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van den Broek wonen en slapen.
Gemiddeld wordt Van den Broek wonen en slapen met een 0 beoordeeld.
Van den Broek wonen en slapen heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Van den Broek wonen en slapen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Van den Broek wonen en slapen. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Van den Broek wonen en slapen
Kerkstraat 1 A
5111CJ, Baarle-Nassau

Vragen aan Van den Broek wonen en slapen