Van der Burg Tweewielers

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Van der Burg Tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van der Burg Tweewielers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van der Burg Tweewielers heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van der Burg Tweewielers.
Gemiddeld wordt Van der Burg Tweewielers met een 0 beoordeeld.
Van der Burg Tweewielers heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Van der Burg Tweewielers

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Van der Burg Tweewielers. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Van der Burg Tweewielers
Kromme Nering 2 A
2995 BH, Heerjansdam

Vragen aan Van der Burg Tweewielers