Van Eck Elektro & Beveiliging

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 15 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,3%
Tevreden
6,7%
Ontevreden
0%

Van Eck Elektro & Beveiliging
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van Eck Elektro & Beveiliging is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Eck Elektro & Beveiliging te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van Eck Elektro & Beveiliging heeft 15 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 7% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Eck Elektro & Beveiliging.
Gemiddeld wordt Van Eck Elektro & Beveiliging met een 9,3 beoordeeld.
Van Eck Elektro & Beveiliging heeft een NPS score van 93 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Van Eck Elektro & Beveiliging

Van Eck’ is al ruim 100 jaar uw leverancier en installateur in de elektro-techniek, voor de nieuw- en verbouw in onder meer bedrijven, kantoren, winkels, woningen, scholen, instellingen en voor speciale projecten op het gebied van innovatie en renovatie.

Wij zijn volledig vertrouwd met regulier installatiewerk en zijn daarnaast onderscheidend in speciale projecten. Denk hierbij aan het klantspecifiek ontwikkelen en toepassen van innovatieve technieken waaronder domotica, besturingstechniek en op afstand of voorgeprogrammeerde bedienbare oplossingen.

Wij werken voor projectontwikkelaars, aannemers, architecten, adviseurs, beleggers, benzine maatschappijen, beheerders en eigenaren. Alsmede gemeente, provinciale en landelijke overheid.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:00
Dinsdag
07:30 - 17:00
Woensdag
07:30 - 17:00
Donderdag
07:30 - 17:00
Vrijdag
07:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Van Eck Elektro & Beveiliging
Industrieweg 25
4181 CA, Waardenburg

Vragen aan Van Eck Elektro & Beveiliging