Van Eijk de Fietsspecialist

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 1197 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,2%
Tevreden
2,8%
Ontevreden
1%

Van Eijk de Fietsspecialist
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van Eijk de Fietsspecialist is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Eijk de Fietsspecialist te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van Eijk de Fietsspecialist heeft 1197 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 3% is tevreden en 1% is ontevreden.
99% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Eijk de Fietsspecialist.
Gemiddeld wordt Van Eijk de Fietsspecialist met een 9,2 beoordeeld.
Van Eijk de Fietsspecialist heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Van Eijk de Fietsspecialist

De fietsformule van Van Eijk De Fietsspecialist

Midden in het Groene Hart, nabij Alphen aan den Rijn, staat een modern winkelpand met een winkeloppervlak van 1400m2. Hier huist Fietsspecialist van Eijk, in 2000 uitgeroepen tot beste fietswinkel van West-Nederland.
De klanten vinden hier precies wat zij zoeken; persoonlijke aandacht, een ruime collectie fietsen en aanverwante artikelen, kundige bikefitters, deskundige en ervaren fietsmonteurs, én goede nazorg en service.
Een fietsformule die al jaren perfect werkt!

Doordat alle medewerkers bij Van Eijk zelf actieve fietsers zijn, denken zij mee met de klant. Wij streven dan ook naar de hoogste klanttevredenheid! Door het uitwisselen van fietservaringen, de nieuwste ontwikkelingen en andere bijzonderheden hebben we in de loop der jaren een klantenkring opgebouwd die zich uitstrekt tot ver buiten onze regio.

Tweewielerbedrijf Van Eijk is inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van racefietsen, vakantiefietsen en elektrische fietsen. Bovendien hebben wij sinds 2014 een sponsorovereenkomst met Triathlon Club Alphen (TCA), waardoor ook trialtleten bij ons terecht kunnen voor een fiets en materiaal.

Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid en er wordt een prima kopje koffie geschonken.

Onze winkel is door het Platform Gehandicapten en Senioren Nieuwkoop(PGSN) als voldoende toegankelijk beoordeeld voor mensen met een kinderwagen, een wandelwagen en specifiek voor senioren en mensen met een beperking: Voor mensen met een rollator, een blindenstok, en gebruikers van een rolstoel of scootmobiel.

Overzicht van onze merken:

Bianchi, Colnago, Cube, Eddy-Merckx, Italvega, J.Guillem, Ridley, Contoura, Santos Bikes, Gazelle , Kalkoff

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Contact

Van Eijk de Fietsspecialist
Westkanaalweg 107
2461 EK, Ter Aar

Vragen aan Van Eijk de Fietsspecialist