Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN.
Gemiddeld wordt Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN met een 0 beoordeeld.
Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN
Julianastraat 17
5087 BA, Diessen

Vragen aan Van Velthoven Elektro B.V. / Witgoed Specialist DIESSEN