Van Vlijmen keukenarchitectuur

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 30 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Van Vlijmen keukenarchitectuur
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van Vlijmen keukenarchitectuur is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Vlijmen keukenarchitectuur te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van Vlijmen keukenarchitectuur heeft 30 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Vlijmen keukenarchitectuur.
Gemiddeld wordt Van Vlijmen keukenarchitectuur met een 9,6 beoordeeld.
Van Vlijmen keukenarchitectuur heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Van Vlijmen keukenarchitectuur

Het woord ‘keukenarchitectuur’ komt niet uit de lucht vallen. Bert van Vlijmen is van huis uit binnenhuisarchitect en zit zijn leven lang al als ontwerper in de ex -en interieurwereld. Waarvan de laatste 25 jaar in de keukens. Wij nemen veel tijd om samen met u uw eigen keuken te creëren, daarin meegenomen uw individuele wensen, functionaliteit en ergonomie. Natuurlijk wordt het ontwerp afgestemd op de rest van uw huis. We komen zo op een creatieve manier tot een passend keukenconcept dat op uw huis is geschreven. Waar nodig kunnen wij u ook een bouwkundig advies geven. Dat is het uitgangspunt van Van Vlijmen keukenarchitectuur. Als 5-sterrenspecialist willen wij je naast een top product of dienst verkopen, ook juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Van Vlijmen keukenarchitectuur
Brugstraat 18a
5382 JD, Vinkel

Vragen aan Van Vlijmen keukenarchitectuur