Veranda Zeeland

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 281 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
94,7%
Tevreden
4,6%
Ontevreden
0,7%

Veranda Zeeland
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Veranda Zeeland is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Veranda Zeeland te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Veranda Zeeland heeft 281 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 5% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.29% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Veranda Zeeland.
Gemiddeld wordt Veranda Zeeland met een 9,2 beoordeeld.
Veranda Zeeland heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Veranda Zeeland

Welkom bij Veranda Zeeland,

Veranda Zeeland uit Serooskerke is uw complete en professionele leverancier van veranda’s, tuinkamers, carports en schuttingen.

Een veranda of tuinkamer heeft vele voordelen. De populariteit ervan is de laatste jaren enorm toegenomen. Een Verasol veranda of tuinkamer is betaalbaar en van een perfecte kwaliteit. Daarnaast kunt u een veranda ook ombouwen naar een tuinkamer voor nog meer woonplezier. Veranda Zeeland biedt u drie modellen veranda’s. De Greenline, Profiline en de Highline veranda. Tuinkamers zijn er in aluminium en met glazen schuifdeuren. Naast veranda’s en tuinkamers levert Veranda Zeeland ook carports in diverse modellen en uitvoeringen. Ook behoren kunststof en aluminium schuttingen tot het assortiment. Deze schuttingen zijn bijvoorbeeld ook weer in te zetten als zijwand voor uw veranda of tuinkamer.

Wij nodigen van harte uit voor een bezoek aan onze showroom aan de stekelweie 2 (industrieterrein De Zompe) te Serooskerke. U kunt rekenen op deskundig en vrijblijvend advies.

Team Veranda Zeeland

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Veranda Zeeland
De Stekelweie 2
4353 RX, SEROOSKERKE

Vragen aan Veranda Zeeland