5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Veranda Zeeland
De Padweie 12
4353 RW, SEROOSKERKE
06-44562367

Reviews van Veranda Zeeland


Beoordeling 8,3 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.

Veranda Zeeland

85,71%
0%
14,29%

Veranda Zeeland beoordelingen en ervaringen

85,71% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Veranda Zeeland op basis van 7 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Veranda Zeeland wel of niet aan:

  Vorig jaar een tuinkamer laten plaatsen door dit bedrijf. In eerste instantie hadden wij een goed gevoel bij de verkoper. De man kwam bij mij thuis de lokatie bekijken en toen sloeg er wel enige twijfel toe. Zo werdt er niet gekeken waar de regenpijp op aangesloten kon worden en waar de verlichting electra vandaan gehaald moest worden. Hier heb ik hem op aangesproken en toen hebben we alsnog alles bekeken. Bij de plaatsing was ikzelf niet thuis en heeft mijn partner de zzp-ers ontvangen. De mannen zijn aan de gang gegaan en hebben die dag het frame kunnen plaatsen, tot mijn verbazing was de regenpijp boven de tegels gehouden en zat er geen verlichting in. De volgende dag ben ik thuis gebleven van mijn werk en heb de zzp-ers hierop aangesproken. Zij lieten mij de inmeting zien waarop geen verlichting vermeld stond en het vakje voor de regenpijp boven de grond stond aangekruist. Hierop heb ik contact op genomen met Veranda Zeeland over de gebreken, de verlichting moest besteld worden en er moest een andere paal komen zonder gat erin boven de tegels. Deze had hij nog liggen en zouden de mannen wel even omruilen. De regenpijp is met tegenzin onder de bestrating door gelecht zoals besproken. De tegels moest ik zelf terug leggen! De mannen hebben het dak verder af gemaakt en de glazen schuiwand geplaatst, deze liep boven bijna uit de rail omdat de goot scheef stond. Ze hebben de paal los gemaakt en korter gemaakt. Toen ik na twee weken nog niks gehoord had zelf maar weer contact met Veranda Zeeland opgenomen. De week daarop stonden de mannen ineens voor de deur in de middag, zij kwamen even de lampjes monteren. Hierop kwamen de zzp-ers tot de ontdekking dat het hele dak weer uit elkaar moest. Dat was vorig jaar. Nu!! Het dak is verzakt en de glazen schuifwand loopt hierdoor niet goed en sluit niet. Veranda Zeeland geeft aan dat ik dit bij de zzp-ers moet melden.... Heel vreemd deze gang van zaken.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Veranda Zeeland wel of niet aan:

  Afspraken worden nagekomen. Ze werken zorgvuldig en snel.

  Verbeterpunten:
  Geen idee.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Veranda Zeeland wel of niet aan:

  Luisteren naar je wensen, geven goed advies. Door het advies zijn we nu zelfs goedkoper uit.

  Verbeterpunten:
  Top verzorgd dus geen idee wat er nog verbeterd kan worden

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Veranda Zeeland wel of niet aan:

  Deskundig en meedenkend team.

  Verbeterpunten:
  nvt

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Veranda Zeeland wel of niet aan:

  Ik was een weekend in Zeeland en kwam toevallig uit bij Veranda Zeeland. Hier gekeken voor de mogelijkheden van een tuinafscheiding. Hoewel de verkoper wist dat wij de aankoop niet bij hem zouden doen maar bij een dealer in de buurt van mijn woonplaats nam hij alle tijd om informatie te geven over de materialen, kleuren en mogelijkheden. Ik hoop dat de dealer bij mij in de omgeving net zo klantvriendelijk is.

  Verbeterpunten:
  Ben supertevreden dus zou adviseren zo door te gaan. Ik zal jullie website liken op Facebook. Aanbiedingen via mail hoeft niet aangezien ik niet in Zeeland woon

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Veranda Zeeland wel of niet aan:

  Persoonlijk contact, vakkundige plaatsing en afspraak is afspraak.

  Verbeterpunten:
  Geen idee, ik ben naar tevredenheid geholpen

 • Beoordeling
  10
Schrijf een beoordeling

Over Veranda Zeeland

Welkom bij Veranda Zeeland,

Veranda Zeeland uit Serooskerke is uw complete en professionele leverancier van veranda’s, tuinkamers, carports en schuttingen.

Een veranda of tuinkamer heeft vele voordelen. De populariteit ervan is de laatste jaren enorm toegenomen. Een Verasol veranda of tuinkamer is betaalbaar en van een perfecte kwaliteit. Daarnaast kunt u een veranda ook ombouwen naar een tuinkamer voor nog meer woonplezier. Veranda Zeeland biedt u drie modellen veranda’s. De Greenline, Profiline en de Highline veranda. Tuinkamers zijn er in aluminium en met glazen schuifdeuren. Naast veranda’s en tuinkamers levert Veranda Zeeland ook carports in diverse modellen en uitvoeringen. Ook behoren kunststof en aluminium schuttingen tot het assortiment. Deze schuttingen zijn bijvoorbeeld ook weer in te zetten als zijwand voor uw veranda of tuinkamer.

Wij nodigen van harte uit voor een bezoek aan onze showroom aan de Padweie 12 (industrieterrein De Zompe) te Serooskerke. U kunt rekenen op deskundig en vrijblijvend advies.

Team Veranda Zeeland

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Veranda Zeeland is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Veranda Zeeland te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Veranda Zeeland ?

Vraag het de specialist