Voortman Badkamers Keukens Tegels BV

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 123 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,9%
Tevreden
3,3%
Ontevreden
0,8%

Voortman Badkamers Keukens Tegels BV
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Voortman Badkamers Keukens Tegels BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Voortman Badkamers Keukens Tegels BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Voortman Badkamers Keukens Tegels BV heeft 123 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 3% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.18% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Voortman Badkamers Keukens Tegels BV.
Gemiddeld wordt Voortman Badkamers Keukens Tegels BV met een 9,1 beoordeeld.
Voortman Badkamers Keukens Tegels BV heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Voortman Badkamers Keukens Tegels BV

Over Voortman Badkamers, Keukens en Tegels BV

Voortman Pesse, sinds 1956

Dieks Voortman is in 1956 de grondlegger van Voortman Pesse. Dieks is de drijvende kracht geweest achter het bedrijf, tot de overname in 1982 door Willem Bakker. In 2000 verkoopt Willem Bakker het bedrijf aan Harm Sikken. Het is 2014 wanneer Voortman gesplist wordt in vijf afzonderlijke bedrijfsonderdelen en hier start het ‘Stalen tijdperk’ voor Voortman onder leiding van Albert en Hennie Staal.

Voortman maakt onder de leiding van Albert en Hennie een enorme groei door. In 2019 werd Voortman Buitenleven opgericht en in 2022 werd een tweede vestiging in Assen geopend. Het aantal personeelsleden groeide de afgelopen jaren uit van 2 naar 25 medewerkers. Daarnaast is er groep van ZZP’ers die het mede mogelijk maakt dat Voortman in heel Noord-Nederland wekelijks werkt aan het creëren van de droomkeukens en -badkamers van haar klanten.

In 2023 draagt de familie Staal het stokje over aan de volgende generatie. Arno de Vries wordt samen met de kinderen Géranda, Aljan en Julian eigenaar van Voortman. Het ‘Stalen tijdperk’ is hiermee zeker niet voorbij. De vertrouwde naam, het complete assortiment en de uitstekende service en dienstverlening zijn tot op heden onveranderd.

Bij Voortman vinden we het belangrijk dat klanten het gevoel krijgen binnen te stappen in een warm bad wanneer ze onze showroom bezoeken. Bij ons geen ‘gladde’ verkooppraatjes. Daar houden wij niet van. Wel van het eerlijke verhaal en de tijd nemen voor iemand.
In onze showroom van meer dan 1000 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Ook vindt u er een uitgebreide collectie tegels, overzichtelijk gepresenteerd en leveren wij maatwerkkasten voor bijvoorbeeld uw bijkeuken of slaapkamer.

Ons gehele team is dé drijvende kracht achter Voortman, het nummer één doel is iedere klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Dat betekent dat er goed wordt geluisterd en meegedacht met de wensen van de klant, afspraken nakomen en topkwaliteit leveren. En dat al vele jaren lang! Bij Voortman Pesse is het team misschien wel onze grootste trots, samen steeds weer verder groeien en ontwikkelen. Prachtig om iedere dag weer te zien!

We heten u van harte welkom in onze showroom! De koffie staat altijd voor u klaar!
Zeg 't voort(man).

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Voortman Badkamers Keukens Tegels BV
Warreveen, 13
7933 PJ, Pesse

Vragen aan Voortman Badkamers Keukens Tegels BV