Waardenburg Wonen & Slapen

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 116 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98,3%
Tevreden
0,9%
Ontevreden
0,9%

Waardenburg Wonen & Slapen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Waardenburg Wonen & Slapen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Waardenburg Wonen & Slapen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Waardenburg Wonen & Slapen heeft 116 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 1% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.14% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Waardenburg Wonen & Slapen.
Gemiddeld wordt Waardenburg Wonen & Slapen met een 9,2 beoordeeld.
Waardenburg Wonen & Slapen heeft een NPS score van 97 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Waardenburg Wonen & Slapen

Waardenburg Wonen & Slapen is gevestigd in het oude centrum van Zoetermeer bij de karakteristieke witte molen “de Hoop”.

Wij verkopen en adviseren in verschillende producten op het gebied van woninginrichting zoals tapijt, gordijnen, vitrage, vinyl, marmoleum, zonwering, bedtextiel en slaapcomfort met toonaangevende leveranciers zoals Pullman, Simmons, Mahoton, Eastborn, M line, Steel & Stockings, Avek op beddengebied. Luxaflex, Bece, Multisol, Cedeko, Wood & Washi, Velux, Chivasso, Carlucci, Toppoint, ByTzum & House of Hapiness, Egger op het gebied van raambekleding. Floorify, Belakos, Coretec, Desso, Novillon, Marmoleum en op het gebied van vloeren.
Service & kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Met een klein team van ervaren medewerkers staan wij hiervoor garant. Wij zijn van mening dat een tevreden klant de beste reclame is. In overleg met u kunnen wij design en aparte wensen in vervulling laten gaan. Voor een uitgebreid slaap– of interieur advies verzoeken wij u een afspraak te maken.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een bed, matras of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Bedrijfsvideo

Aanbiedingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Waardenburg Wonen & Slapen
Molenstraat 5
2712 XG, ZOETERMEER

Vragen aan Waardenburg Wonen & Slapen