Wasmachinekast.nl

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 172 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,9%
Tevreden
2,9%
Ontevreden
1,2%

Wasmachinekast.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Wasmachinekast.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Wasmachinekast.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Wasmachinekast.nl heeft 172 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 3% is tevreden en 1% is ontevreden.
98.84% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Wasmachinekast.nl.
Gemiddeld wordt Wasmachinekast.nl met een 9,4 beoordeeld.
Wasmachinekast.nl heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Wasmachinekast.nl

In 2017 wordt Wasmachinekast.nl opgericht door Koen Dekkers. Wasmaschinekast.nl is bewust een online aanbieder, om een sterk gewild product een breed publiek te geven.

Het idee is enkele jaren geleden in de showroom geboren, voor een echtpaar wat slecht ter been was. Voor de keuken werd alle apparatuur op hoogte geplaatst; zoals de vaatwasser, koelkast en vriezer. De klant was enorm enthousiast over het gebruiksgemak hiervan.

Interieurwerk deed Dekkers-Fransen al geruime tijd, dus waarom de wasmachine en droger ook niet op hoogte plaatsen? Stel u eens voor, goed zicht in uw wasmachine en niet meer hoeven bukken om uw droger te legen. Het idee voor Wasmachinekast.nl was ontstaan.

Bij wasmachinekast.nl kunt u altijd rekenen op goede kwaliteit, service en maatwerk. De wasmachinekast wordt gemaakt met de beste materialen, zodat u met veel gemak en zorgeloos uw was kunt doen.

De wasmachinekast bestaat uit een nette afdekplaat, schok absorberende verbindingen, anti-slip bodem, uittrekplateau voor een gewicht tot 40 kg., hoogwaardige geleiders van het merk Blum, sterke sokkelpoten voor optimaal draagvlak en een stevige multiplex kast, gecombineerd met een flinke dosis aandacht en vakmanschap.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.wasmachinekast.nl en neem contact met ons op.

Onderdeel van Dekkers-Fransen
Maatwerk, eerlijke materialen en topkwaliteit: dat zijn al sinds 1984 de uitgangspunten van Dekkers -Fransen. De lat wordt iedere dag hoger gelegd, zonder daar ingewikkeld over te doen. Het enige wat voor ons telt, is dat u op en top tevreden bent met het eindresultaat.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 12:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Wasmachinekast.nl
Veldweg 2
5447 BH, Rijkevoort

Vragen aan Wasmachinekast.nl