Wildiers (e)-Bikecenter Olen

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Wildiers (e)-Bikecenter Olen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Wildiers (e)-Bikecenter Olen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Wildiers (e)-Bikecenter Olen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Wildiers (e)-Bikecenter Olen heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Wildiers (e)-Bikecenter Olen.
Gemiddeld wordt Wildiers (e)-Bikecenter Olen met een 0 beoordeeld.
Wildiers (e)-Bikecenter Olen heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Wildiers (e)-Bikecenter Olen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Wildiers (e)-Bikecenter Olen. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Wildiers (e)-Bikecenter Olen
Lichtaartseweg 3
2440, Geel

Vragen aan Wildiers (e)-Bikecenter Olen