Wilmar Info Systems B.V.

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Wilmar Info Systems B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Wilmar Info Systems B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Wilmar Info Systems B.V. heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Wilmar Info Systems B.V..
Gemiddeld wordt Wilmar Info Systems B.V. met een 0 beoordeeld.
Wilmar Info Systems B.V. heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Wilmar Info Systems B.V.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Wilmar Info Systems B.V. . Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Wilmar Info Systems B.V.
Nieuwe Marktstraat 54B
6511AA, Nijmegen

Vragen aan Wilmar Info Systems B.V.