5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Wouters Werelds Wonen
Dorpsstraat 30
4861 AC, Chaam
0161-493781

Reviews van Wouters Werelds Wonen


Beoordeling 9,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Wouters Werelds Wonen

100%
0%
0%

Wouters Werelds Wonen beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Wouters Werelds Wonen op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Wouters Werelds Wonen wel of niet aan:

  Wouters Werelds Wonen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op 't wonengebied, en biedt derhalve voor alle niet standaard vragen een passende- en vooral ook een fraaie oplossing.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Wouters Werelds Wonen wel of niet aan:

  Het keurige, klantvriendelijke en precieze afwerken dat mijn buurman Rene heeft afgeleverd.

  Verbeterpunten:
  Volledig tevreden over de geleverde diensten.

Schrijf een beoordeling

Over Wouters Werelds Wonen

Woninginrichting-speciaalzaak Wouters Werelds Wonen beheerst het bijzonder staaltje vakmanschap en creativiteit op het gebied van de inrichting van Uw huis. Daarbij denken wij in oplossingen ipv dat zaken bij voorbaat "niet kunnen". Samen met U maken wij plannen en kijken wat er technisch mogelijk is. Tekeningen bekijken en beoordelen, kleurenplan samenstellen en het geheel vrijblijvend offreren. Indien U het wenst, maken wij een totaalplan om alle creaties uit te werken en zodoende tot een juiste keuze te komen.

In de showroom van Wouters Werelds Wonen inspireert de zeer uitgebreide en betaalbare collectie gordijnstoffen en vloerbedekkingen. Omdat er nagedacht wordt over de juiste kleuren en materialen kan een goedkoper materiaal uitblinken tot een exclusiviteit.

Mooi hoeft niet duur te zijn!Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Wouters Werelds Wonen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Wouters Werelds Wonen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:30
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Wouters Werelds Wonen ?

Vraag het de specialist