Wouters Werelds Wonen

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 37 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Wouters Werelds Wonen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Wouters Werelds Wonen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Wouters Werelds Wonen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Wouters Werelds Wonen heeft 37 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Wouters Werelds Wonen.
Gemiddeld wordt Wouters Werelds Wonen met een 9,2 beoordeeld.
Wouters Werelds Wonen heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Wouters Werelds Wonen

Woninginrichting-speciaalzaak Wouters Werelds Wonen beheerst het bijzonder staaltje vakmanschap en creativiteit op het gebied van de inrichting van uw huis. Daarbij denken wij in oplossingen i.p.v. dat zaken bij voorbaat "niet kunnen". Samen met u maken wij plannen en kijken wat er technisch mogelijk is. Tekeningen bekijken en beoordelen, kleurenplan samenstellen en het geheel vrijblijvend offreren. Indien u het wenst, maken wij een totaalplan om alle creaties uit te werken en zodoende tot een juiste keuze te komen.

In de showroom van Wouters Werelds Wonen inspireert de zeer uitgebreide en betaalbare collectie gordijnstoffen en vloerbedekkingen. Omdat er nagedacht wordt over de juiste kleuren en materialen kan een goedkoper materiaal uitblinken tot een exclusiviteit.

Mooi hoeft niet duur te zijn!Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Wouters Werelds Wonen
Dorpsstraat 30
4861 AC, Chaam

Vragen aan Wouters Werelds Wonen