Zwembaden met Stijl

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 56 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,4%
Tevreden
3,6%
Ontevreden
0%

Zwembaden met Stijl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Zwembaden met Stijl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Zwembaden met Stijl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Zwembaden met Stijl heeft 56 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Zwembaden met Stijl.
Gemiddeld wordt Zwembaden met Stijl met een 9,3 beoordeeld.
Zwembaden met Stijl heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Zwembaden met Stijl

Bent u opzoek naar een mooi ontwerp voor uw eigen privé-zwembad of zoekt u een betrouwbare, kundige en betaalbare zwembadbouwer voor het onderhoud of renovatie van uw bestaande bad, dan bent u bij Zwembaden met Stijl aan het juiste adres.

Sinds 1997 actief
Zwembaden met Stijl is al sinds 1997 actief in de aanleg en onderhoud van zwembaden. Zwembaden met Stijl adviseert, ontwerpt, bouwt, renoveert en onderhoudt alle soorten zwembaden. Creativiteit, kennis, een hoog afwerkingsniveau en uitstekende service zorgen ervoor dat wij al jaren de mooiste baden bouwen. Onze expertise ligt in het bouwen en renoveren van bouwkundige zwembaden. Wij gaan naar vakbeurzen over de hele wereld en volgen trainingen in het buitenland om trends en ontwikkelingen te volgen op het gebied van zwembaden bouwen, maar ook om u als klant van dienst te kunnen zijn. Waterbehandeling hebben wij hoog in het vaandel om ervoor te zorgen dat u en uw kinderen altijd in fris en veilig zwemwater zwemmen! Maak een afspraak met ons, zodat wij de tijd kunnen nemen om u uitgebreid voor te lichten.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Zwembaden met Stijl
Koningsweg 2-03
3762 EC, SOEST

Vragen aan Zwembaden met Stijl