100.000e beoordeling

bij Electro World Peursum

Gepubliceerd op
Maandag 5 oktober jongstleden werd op het platform 5-sterrenspecialist bij Electro World Peursum de 100.000e beoordeling geschreven. Peursum kreeg een dikke 8 en hiermee is een mooie mijlpaal voor zowel Peursum als de 5-sterrenspecialist bereikt.

Electro World Peursum is al jaren een begrip in Katwijk én omstreken. “Van het begin tot einde de beste service! Waar kunnen we u mee helpen?” Dat is toch wel het motto van deze winkel en dat deze service ook waargemaakt wordt blijkt wel uit de beoordelingen welke deze 5-sterrenspecialist heeft gekregen. 98% heeft goede tot zeer goede ervaringen en als u wilt weten hoe klanten deze service ervaren, kijk dan eens zelf naar de reviews van Electro World Peursum.

Electro World Peursum heeft een ruim opgezette winkel (400 m2) in het centrum van Katwijk. Een uitgebreid assortiment met de beste merken gecombineerd met uitstekende service. Of u nu in de winkel langskomt of ons bij u thuis uitnodigt, de ervaren verkoopadviseurs van Electro World Peursum geven altijd eerlijk en deskundig advies. Electro World Peursum verkoopt diverse toonaangevende merken. Van Philips, Loewe, Bose en Samsung tot Miele, Siemens, Nespresso, AEG en Bosch. 

Eigenaar Jan van Woerkom verzameld al enkele jaren fanatiek reviews om waar mogelijk zijn dienstverlening te kunnen verbeteren en natuurlijk aan de buitenwereld te kunnen laten zien hoe de service in de winkel wordt ervaren. Het is dan ook erg leuk om Jan een lekkere taart te hebben kunnen sturen en we hopen dat hij gesmaakt heeft.

5-sterrenspecialist is een van de snelst groeiende reviewplatformen en timmert flink aan de weg om steeds meer ondernemers te helpen met online reputatie management. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw reputatie te versterken of te verbeteren? Lees dan eens het artikel over Online reputatie Management.

Supertevreden
93,9%
Tevreden
4,2%
Ontevreden
1,9%
98% heeft goede tot zeer goede ervaringen met onze erkende 5-sterrenspecialisten