Nieuws

 • Feeddex en 5-sterrenspecialist bundelen krachten

  Per 1 januari 2020 heeft het in Haarlem gevestigde Feeddex een meerderheidsbelang genomen in 5-sterrenspecialist. Hiermee bundelen de twee partijen de krachten en is er een unieke samenwerking ontstaan.

  Lees verder
 • Kanker zet je wereld op z'n kop.

  4 februari is het wereld Kankerdag. Graag willen wij daar even bij stil staan en wat aandacht voor vragen. Vanuit onze kernwaarde, sociaal betrokken ondernemen, steunen we met veel liefde het KWF. We hopen dat jij ook de moeite wil nemen om daar vandaag even extra bij stil te staan.

  Lees verder
 • Banierhuis ontvangt Oorkonde

  Woensdag 16 oktober jongstleden heeft het team van Banierhuis de oorkonde 5-sterrenspecialist in ontvangst mogen nemen. Hiermee is de erkenning als 5-sterrenspecialist officieel geworden. Banierhuis is de grootste fietsenspecialist uit de omgeving van Utrecht. In en rond Utrecht hebben zij 7 fietsenwinkels waarin u van harte welkom bent voor het exclusieve serviceplan, proefritten, reparaties of de aanschaf van een nieuwe of tweedehands fiets.

  Lees verder
 • Lemmens Tegels

  Al jaren lang is Lemmens Tegels een begrip in Heffen-Mechelen. Als één van de eerste ondernemers uit België is Lemmens Tegels officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Stuk voor stuk zaken die Robèrt Lemmens als vanzelfsprekend beschouwt!

  Lees verder
 • Pebble Green Systems

  Pebble Green Systems is als de specialist in zonnepanelen al jaren een begrip in Etten-Leur. Bij Pebble Green Systems kunt u voor een goed advies terecht in op kantoor, maar veel vaker komen zij bij u langs om uw ideeën te bespreken en een advies op maat uit te brengen.

  Lees verder
 • Sterren in Google verdwenen

  Google heeft per 16 september 2019 een flink aantal wijzigingen aangekondigd in het Google rich snippets beleid. Wellicht dat het u is opgevallen, maar de sterren in de zoekresultaten bij Google (rich snippets) zijn voor een groot deel verdwenen. Dit komt omdat Google de spelregels heeft veranderd.

  Lees verder
 • Mevrouw de Haas wint € 500,-

  Deze week is de winnaar bekend gemaakt van de inmiddels traditionele € 500,00 retour actie. Hierbij maakten consumenten kans om € 500,00 retour te ontvangen op hun aankoop, mits deze gedaan was bij een officieel erkende 5-sterrenspecialist. De actie was een groot succes met een record aantal geregistreerde aankopen.

  Lees verder
 • Haardenspeciaalzaak Emmen

  Haardenspeciaalzaak Emmen is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een begrip in sfeerverwarming. In 1994 openden Henk en Geesje Moes voor het eerst hun winkeldeur aan het Noordeind in Emmen.

  Lees verder
 • Huvee Meubels

  Huvee is als de specialist in meubels op maat al jaren een begrip in Emmeloord. Bij Huvee kunt u voor een goed advies terecht in de showroom, maar desgewenst komen zij bij u langs om uw ideeën te bespreken

  Lees verder
 • Radio Bakker Alkmaar

  Groot feest bij 5-sterrenspecialist Radio Bakker Alkmaar! Het is bijna zover, 4 Oktober aanstaande is het 50 jaar geleden dat Wim en Marianne Bakker Radio Bakker Alkmaar hebben opgestart op het Scharlo 29 in Alkmaar.

  Lees verder
 • Beveiligings update

  Als je het versturen van onze bedankmail en het verzoek voor een klantbeoordeling hebt geautomatiseerd dan is dit belangrijk om te lezen.

  Lees verder
 • Garden Sense

  Na een succesvol verlopen € 500,00 retour actie in 2017 werd besloten de actie dit jaar te herhalen. Iedereen die een aankoop verrichte bij een van de vele, officieel erkende 5-sterrenspecialisten maakte kans om € 500,00 retour te ontvangen op het aankoopbedrag. Het enige dat men daar voor moest doen, was de aankoop registreren op www.sterrenspecialist.nl. Tot 1 juni had men hiervoor de kans en gezien het hoge aantal registraties was de actie wederom een groot succes! Naast de hoofdprijs van € 500,00 mochten er nog een aantal extra prijzen verloot worden. Zo werden er 5 Aquatunes weg gegeven. Met deze draadloze douchespeakers van Grohe kun je onder de douche of in bad genieten van je favoriete muziek. Van Label I Vandenberg mochten we een schitterende, van Yak restleer gemaakte tas weggeven. Inmiddels hebben alle winnaars hun prijs in ontvangst mogen nemen. De actie zal in november en december van dit jaar een vervolg krijgen.

  Lees verder