500 positieve beoordelingen

Van den Bosch Tuin & Terras

Gepubliceerd op
Eerder deze week was het feest bij Van den Bosch Tuin & Terras in Uden. De reden hiervoor was het ontvangen van de vijfhonderdste klantbeoordeling via 5-sterrenspecialist. Om dit te vieren, werd er door Taart Brigade een heerlijke slagroomtaart bezorgd.

Met keuze uit ruim 3000 soorten sierbestrating en een gevarieerd assortiment in tuindecoratie is Van den Bosch Tuin & Terras hét adres voor tuinarchitecten, hoveniers, stratenmakers en particulieren. In de ruime showroom in Uden kun je terecht voor alle niet-levende materialen voor de tuin: van sierbestrating, natuursteen, betontegels, gebakken stenen en composiet tot waterornamenten, beelden, schuttingen, tuinmeubilair, verlichting en tuinhaarden.

Van den Bosch Tuin & Terras werkt volstrekt merkonafhankelijk en levert producten van uiteenlopende topmerken zoals MBI Beton, Excluton, REDSUN garden products, In-Lite en Varistone. Ieder klant rekenen op eerlijke, professionele adviezen. De ruime ervaring speelt daarbij een belangrijke rol. Op basis van jouw wensen helpt men graag bij het maken van de juiste keuze. Dat de wensen en beleving van de klant centraal staat bij Van den Bosch Tuin & Terras, blijkt wel uit het feit dat zij zich via 5-sterrenspecialist laten beoordelen door hun klanten. De cijfers liegen niet: bijna 100% van alle klanten geeft aan hun aankoop als goed tot zeer goed ervaren te hebben. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de service en het ruime assortiment van Van den Bosch Tuin & Terras? Breng dan eens een bezoek aan de prachtige showroom of bekijk alle beoordelingen: