Aan de Laguitensebaan

wappert de 5-sterrenvlag

Gepubliceerd op
Jacobs Sierbestrating is al een aantal jaar erkend als 5-sterrenspecialist en zij staan niet voor niets garant voor hun vakmanschap en hoge service niveau.

Aan de Laguitensebaan in Rijsbergen wappert de 5-sterrenvlag hoog en fier. Jacobs Sierbestrating is al een aantal jaar erkend als 5-sterrenspecialist en zij staan niet voor niets garant voor hun vakmanschap en hoge service niveau. Uw tuin wordt een lust voor het oog. Jacobs Sierbestrating kent als geen ander de mogelijkheden van de moderne bestrating. Op basis van jarenlange ervaring zijn zij uw perfecte partner voor het realiseren van een prachtige, sfeervolle en leefbare tuin. Sierbestrating bepaalt niet alleen de indeling van uw tuin, maar ook de manier waarop u uw tuin gebruikt. Kortom: met een goed gekozen en aanlegde bestrating is het dubbel genieten.

Eigenaar Gerard en zoon Tim zijn trots op de klantbeoordelingen die zij momenteel al verzameld hebben. “We scoren een 9 uit een 10 gebaseerd op 28 recensies, ik denk dat je daar alleen maar blij mee mag zijn”, zegt Tim. “Uiteraard proberen ook wij te streven naar perfectie en zorgen we ervoor dat het servicegehalte in onze showtuin hoog is en blijft.”

Wilt u graag een vrijblijvend advies voor uw tuin? Dan bent u van harte welkom in de showtuin aan de Laguitensebaan in Rijsbergen. Heeft u geen tijd om naar de showtuin te komen? Dan kunt u uiteraard ook altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om uw droomtuin te verwezenlijken. 

5-sterrenspecialist worden

Uitstekende klantbehandeling is een keuze
Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Netwerk Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Wilt u weten wat de voordelen van ons systeem zijn of wilt u 5-sterrenspecialist worden?

Bekijk hier de voordelen →