Alles voor de perfecte vakantie

bij Caravanlife Gorter

Gepubliceerd op
In de showroom van Caravanlife Gorter heerst altijd al een ontspannen sfeer, dankzij de overal aanwezige associatie met vakantie. Deze week werd de feestvreugde allen maar vergroot, nadat Taart Brigade de medewerkers verraste met een heerlijk taart. Deze was dubbel en dwars verdiend. Onlangs werd namelijk de 1.000ste klantbeoordeling via 5-sterrenspecialist verzameld.

Vakantie moet ontspannend zijn. Het laatste waar je je druk om wil maken, is de veiligheid of het comfort van je caravan, tent of kampeerauto. Bij Caravanlife Gorter in Heinkenszand, staat men al meer dan 25 jaar klaar om hun passie voor en kennis over alles wat met kamperen te maken heeft met u te delen: “Als geen ander hebben wij als doel uw kampeervakanties tot een leuke kampeerervaring te maken”, vertelt directeur Siewert Gorter. “De producten en diensten die wij leveren, moeten bijdragen aan uw ontspanning en bezinning. Wij worden er blij van als u tot rust bent gekomen dankzij een van onze caravans, tenten, vouwwagens, kampeerauto’s of andere producten. Met deze gedachte in het achterhoofd zijn wij continue in de weer om voor u het juiste assortiment samen te stellen, te leveren en uit te voeren.”

“Om onze dienstverleningen op een zo hoog mogelijk niveau te houden werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten. Niet voor niets zijn wij de laatste jaren al diverse malen uitgeroepen tot finalist Caravanbedrijf van het jaar!” Bij Caravanlife Gorter gaat men echter veel verder dan het leveren van goede producten en diensten: “Wij vinden de totale beleving die een klant bij een aankoop ervaart erg belangrijk. Mede daarom laten wij ons beoordelen via 5-sterrenspecialist. Zo leren wij van de mening van onze klanten en kunnen wij onze dienstverlening naar een nog hoger plan tillen.” Dat het niveau van de dienstverlening al erg hoog is, blijkt wel uit de prachtige cijfers. Ruim 98% van de klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met Caravanlife Gorter.

U kunt alle klantervaringen hier lezen: Caravanlife Gorter BV - Beoordelingen en ervaringen (5sterrenspecialist.nl)