Berg & Berg Haarbosch

beloond met uitreiken oorkonde

Gepubliceerd op
Berg&Berg Haarbosch is al vele jaren de onbetwiste binnenhuisadviseur voor Dongen en wijde omgeving. Willy Haarbosch en haar team gaan veel verder dan het leveren van exclusieve A-merken. Berg&Berg Haarbosch heeft het als doel gesteld om het sfeervol, op maat en in úw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken. Dit doen zij door te helpen bij het maken van de juiste keuzes en 100% maatwerk en zorgeloze service bieden.

Het was daarom niet verwonderlijk dat Berg&Berg Haarbosch als een van de eerste bedrijven in Nederland een officiële erkenning als 5-sterrenspecialist op zak had. “Toen ik hoorde dat het kwaliteitskeurmerk 5-sterrenspcecialist een maatstaf had gecreëerd om klanttevredenheid te toetsen, wilde ik me hier direct aan verbinden. We streven dagelijks namelijk het hoogste na als het gaat om service, goed advies, kwaliteit, vakmanschap en garantie. Allemaal zaken waar het bij ons ook om draait”, aldus Willy.

In de afgelopen jaren heeft het kwaliteitskeurmerk 5-sterrenspecialist een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen qua aangesloten leden, maar ook in het tot uiting brengen van de erkenning. Tegenwoordig krijgen alle 5-sterrenspecialisten een oorkonde als bewijs van hun erkenning. Omdat Berg & Berg Haarbosch al een erkenning als 5-sterrenspecialist had, voordat deze oorkonde bestond, was het  daarom de hoogste tijd om Willy Haarbosch in het zonnetje te zetten en ook haar de oorkonde te overhandigen. Dat Berg&Berg Haarbosch de oorkonde dubbel en dwars verdient, blijkt uit de vele positieve klantbeoordelingen die het Dongense bedrijf ontvangt. Wil je weten hoe klanten dit ervaren? Kijk dan eens op:

https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/berg-berg-haarbosch#beoordelingen-ervaringen