Bos Bedden is overgenomen

We vegen het niet onder stoelen of banken

Gepubliceerd op
Bos Bedden de beddenspeciaalzaak van noord Nederland is overgenomen en vaart door met dezelfde visie en passie. We vegen het niet onder stoelen of banken, Bos Bedden is overgenomen per 29 mei 2020! Bos Bedden te Nieuwleusen, met haar 3000m2 showroom, is een begrip tot in de verre omstreken. De grootste gerenommeerde bedden speciaalzaak van Noord Nederland staat gevestigd in Nieuwleusen.

Bos Bedden

Opgericht door Dhr. J. Bos en in 1980 kwam ik in dienst als monteur. Vervolgens doorrolde naar verkoopadviseur en in 1995 ging ik voor 5 jaar een maatschap aan. Na deze vijf jaar is de maatschap ontbonden en zijn Marga en ik verder gegaan vertelt Lubertus Talen. In die jaren hebben wij samen met onze dierbare medewerkers de onderneming uitgebouwd. Met deze mooie winkel als resultaat. Omdat de 70-urige werkweek meer standaard dan uitzondering was, is het voor mij en mijn vrouw nu tijd om de zaak over te dragen’ aldus Lubertus Talen.

Omdat ik een echte mensen mens ben, en ons levenswerk niet zomaar overdraag, hebben wij secuur gezocht naar de juiste overname kandidaten. Ik wilde namelijk dat Bos Bedden met dezelfde visie en passie die wij zelf hebben, voortgezet gaat wordt. Aansluiten bij een concern of bestaand concept was een echte no go. De gemoedelijkheid, hoog mate van service, klantvriendelijkheid maar ook de onafhankelijkheid (onderscheidend onafhankelijk advies naar al onze klanten toe) kan dan simpelweg niet meer gewaarborgd worden. En dit zijn juist de kernpunten van Bos Bedden. Met trots en blijdschap kunnen wij dan ook Bos Bedden nu overdragen aan Rutger en Lianna Veerman. Wij hebben onze visie en passie in dezelfde vurigheid bij hen ontdekt. Rasechte ondernemers waren zij al, dat zit in hun bloed. Met hun ervaring, kennis, mens tot mens mentaliteit, zijn zij het ideale koppel die Bos Bedden moet overnemen, aldus Lubertus Talen. Nu alles in kannen en kruiken is, zijn wij dan ook blij dat de overdracht nu echt een feit is.

‘April 2015 ben ik gestart mijn eigen onderneming’ verteld Rutger Veerman verder. Vanuit huis ben ik gestart, met een kantoortje van 4m2.  Als eerste heb ik vanuit mijn idee de webshop onkruidbrander.com ontwikkeld en beheerd. Het ging echter hard en zo kwam mijn vrouw, maar ook collega’s in dienst. Als snel moesten wij zakelijk verhuizen en hebben wij er een nieuwe webshop in de nichemarkt erbij gemaakt in de productgroep zitballen. Omdat we echt wat anders wilden, hebben mijn vrouw Lianna en ik na wikken en wegen besloten de webshops te verkopen en over te dragen. Toen wij de kandidaten hiervoor gevonden hadden, werd ik er enige tijd later op geattendeerd door mijn oud medewerker van onkruidbrander.com op het feit dat Lubertus een overname kandidaat zocht. Na uitgebreid onderzoek voor ons zelf, kwamen mijn vrouw Lianna en ik  al snel tot de conclusie dat dit echt iets voor ons is en bij ons past. Ik ben dan ook direct met Lubertus in gesprek geraakt, waarin ik aangegeven heb Bos Bedden te willen overnemen. Wat ons aanspreekt is dat we nu eindelijk kunnen werken met producten waar het in onder andere gaat om ervaring, gevoel en beleving. Daarnaast werkt Bos Bedden met gerenommeerde merken en zijn wij een echte onafhankelijke specialist (wat bij ons past). Hierdoor kunnen wij onze klanten echt onafhankelijk adviseren wat altijd al een kracht is geweest van Bos Bedden. Met het vaste team, die hier al jaren lang het vaste gezicht zijn, zowel in de winkel als in de bezorging, maakt dit het plaatje compleet. Er staat iets heel moois in Nieuwleusen, iets waar we met ons allen trots op mogen zijn. Lianna en ik kijken er dan ook naar uit om Bos Bedden voort te zetten met alle kennis die onder de vaste medewerkers is. Deze club van elf medewerkers blijven allemaal werken bij Bos Bedden en blijven dus echt het vaste gezicht van Bos Bedden. Ook iets waar ik heel trots op ben aldus Rutger Veerman.

Waar zie je dat nog zo gauw, een 25 jarig jubileum? Bij Bos Bedden hebben we in dit jaar 2020 drie jubileums(!) medewerkers die al 20, 25 of 30 jaar bij de zaak werken, dat geeft toch vertrouwen?! Dat zegt wel iets over Bos Bedden en haar medewerkers. Gezamenlijk gaan we er echt iets van maken en willen wij al onze klanten blijven bedienen met de onderscheidende kernpunten van Bos Bedden; No nonsens mentaliteit, kwaliteit, service en persoonlijkheid.

Dat we nu i.v.m. de COVID-19 in een andere gecreëerde samenleving leven, maakt het allemaal even anders. De vrijheid hierin beperkt ons een afscheidt/ kennismakingsreceptie te organiseren. Dat is jammer, maar gezondheid staat voorop. We willen alle klanten hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in Bos Bedden. Maar ook in de samenwerken met alle relaties en sportclubs, we hopen oprecht dat deze net zo vruchtbaar voort gezet worden met de nieuwe eigenaren, maar dat zal vast goed komen vertelt Lubertus. Daar kijk ik enorm naar uit vult Rutger aan. We willen iedereen daarom ook van harte uitnodigen om gewoon eens heel vrijblijvend langs te komen voor een lekkere bak verse koffie, cappuccino of thee voor een leuk (kennismaking)gesprek. Lianna en ik kijken er naar uit om iedereen persoonlijk te leren kennen. Van harte welkom bij Bos Bedden, graag tot ziens!

Nu Lubertus en Marga Talen meer tijd hebben voor hun dierbare familie, vrienden, kennissen en hun hobby’s hebben wij als nieuwe eigenaren van Bos Bedden de oud eigenaren bij Bos Bedden uitgezwaaid in Lubertus zijn pas gevonden Citroën Acadiane, de auto waar Lubertus en Marga samen mee zijn begonnen.  

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT
Als sociaal betrokken ondernemer vinden wij het bij Bos bedden belangrijk om met de hoogst mogelijke service voor u klaar te staan, te weten wat er bij u speelt en hoe u onze hulp en advies ervaren hebt. Uw mening stellen wij erg op prijs en nemen wij dagelijks mee om onze dienstverlening nog aangenamer te maken. Door ons te helpen uw ervaring te delen, steunt u automatisch het KWF. Zo investeren we samen in een optimale samenwerking. Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze kanten.

Bos bedden
Den Hulst 33, 7711 GK Nieuwleusen
www.bosbedden.nl