Como campers & auto’s

Hét adres voor de verkoop en verhuur

Gepubliceerd op
Afgelopen september vierde Como campers en auto’s het vijfjarig bestaan. Como campers ( zonder auto’s ) bestaat momenteel al vijftien jaar. De naamswijziging heeft veel veranderd binnen het bedrijf en is inmiddels een heus familiebedrijf geworden. Buiten de eigenaar Alex Comodini werken nu ook zijn vrouw Colinda en dochters in het bedrijf.

“Wij hopen onze klanten een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen bieden. Klanten kunnen altijd bij ons langskomen en onder het genot van een kopje koffie het vakantiegevoel op doen.” In de jarenlange ervaring die Alex heeft op gedaan in de camperbranche is hij zichzelf ervan bewust geworden dat hij de klant niet alleen een product wil verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving wil garanderen. ‘’Hoe wordt een klant geholpen en hoe heeft hij de service bij ons ervaren, dat is iets waar we dagelijks mee bezig zijn’’, zegt Alex Comodini.

Alles voor een tevreden klant
Sinds kort is Como campers & auto’s erkend als 5-sterrenspecialist en laten zij zichzelf toetsen op de ervaringen van hun eigen klanten. “Op die manier kunnen we streven naar een optimale klanttevredenheid binnen onze organisatie. Wij proberen met de hoogst mogelijke service voor onze klanten klaar te staan.”

Sociaal betrokken ondernemen
“Door ons te helpen om de ervaring die u met ons heeft gehad te delen, steunt u automatisch het KWF. Bij iedere review doneert 5-sterrenspecialist namelijk een bedrag waardoor we samen investeren in een optimale samenwerking en sociaal betrokken kunnen ondernemen.”
Benieuwd geworden naar de ervaringen van onze klanten? Kijk dan eens naar onze beoordelingen.