Dè electronicabeleving van Noord-Holland

EP:Beerepoot

Gepubliceerd op
Deze week werden de medewerkers van EP: Beerepoot in Schagen verrast met een heerlijke slagroomtaart. De reden hiervoor was de 500ste klantbeoordeling die ontvangen is via 5-sterrenspecialist.

Al meer dan 50 jaar is EP:Beerepoot hét adres voor een compleet assortiment van topmerken. Bij EP:Beerepoot streeft men naar een combinatie van de ultieme winkelbeleving, een uitzonderlijk hoge service en de kennis en service van het enthousiaste personeel. Dit maakt winkelen bij EP:Beerepoot is altijd een beleving.  In de mooie, ruim opgezette winkel in Schagen staan de nieuwste televisies, wasmachines, drogers, geluidssystemen, inbouwapparaten, keukenapparatuur, volautomatische koffieapparaten, stofzuigers en noem maar op. Stuk voor stuk van gerenommeerde merken als Siemens, Samsung, AEG, Bosch, Miele, KitchenAid en Jura, maar ook trendy lifestyle producten en luxe woonaccessoires van eveneens top merken!

Het personeel voorziet iedere klant graag  van een professioneel, passend en eerlijk advies. Daarnaast beschikt de winkel over een team van ervaren inbouw- en witgoedmonteurs én bezorgservice. Desgewenst komen zij de aangeschafte  producten bezorgen en op vakkundige wijze installeren. Ook bij storingen en defecten zijn de monteurs u van dienst. Dit geldt ook voor producten die niet bij EP:Beerepoot gekocht zijn. Dat deze manier van werken goed ontvangen wordt, blijkt wel uit de vele positieve klantboordelingen die verzameld zijn via 5-sterrenspecialist. Bijna 100% van de ondervraagde klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met het electronicabedrijf uit Schagen.

Nieuwsgierig geworden waarom EP:Beerepoot dè electronicabeleving van Noord-Holland genoemd wordt? Bekijk dan hier alle beoordelingen: