De Slimme Jongens

Slimme woningen op een prettige manier

Gepubliceerd op
Comfort en het automatiseren van je woning gaan steeds vaker hand in hand. Met één druk op je smartphone kun je bijvoorbeeld de gewenste sfeer instellen. Wil je dineren, borrelen, lezen of televisie kijken? Jouw huis past zich dan direct aan naar de door jou gewenste sfeer. Dit geldt niet alleen voor de verlichting maar ook voor de gordijnen, verwarming en ventilatie. Domotica is er echter niet alleen voor de sfeer. Een slim alarmsysteem beschermt je tegen inbraak, brand en noodsituaties en je kan er voor zorgen dat je niet te veel energiekosten betaalt door optimaal gebruik te maken van zelf opgewekte stroom.

Om je huis slim te maken, heb je uiteraard wel slimme jongens nodig. De Slimme Jongens uit Zevenaar bieden producten en diensten die bijdragen aan jouw comfort, optimaal energieverbruik en veiligheid. Doordat de technische mogelijkheden bijna onbeperkt zijn, bieden zij steeds nieuwe innovatieve oplossingen die jouw leven leuker en makkelijker maken. Met tientallen jaren ervaring in de installatietechniek hebben de Slimme Jongens zich gespecialiseerd in het optimaal bedienen van particuliere klanten en toepassen van domotica in en om huis. Hierbij willen zij niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een optimale klanttevredenheid bewerkstelligen.

Tevreden klanten
Onlangs zijn de Slimme Jongens erkend als 5-sterrenspecialist. Alle 5-sterrenspecialisten vinden het belangrijk om sociaal betrokken te ondernemen. Graag willen zij met de hoogst mogelijke service voor u klaar staan, weten wat er bij u speelt en hoe u de hulp en advies hebt ervaren. Uw mening stellen ze erg op prijs en wordt dagelijks meegenomen om de dienstverlening nog aangenamer te maken. Door te helpen uw ervaring te delen middels een review, steunt u automatisch het KWF. Zo investeren we samen in een optimale samenwerking.

Op de foto is te zien hoe trots de door 5-sterrenspecialist overhandigde oorkonde in ontvangst is genomen.. Het volledige team, dat naast deze vier heren bestaat uit nog zeven slimme jongens en één slimme dame, doet er dagelijks alles aan om iedere klant een optimale aankoopbeleving te garanderen. Dat ze hier meer dan behoorlijk in slagen, blijkt wel uit de positieve score die het bedrijf via 5-sterrenspecialist behaalt: Een grote hoeveelheid van de ondervraagde klanten geeft aan positieve tot zeer positieve ervaringen met de Slimme Jongens te hebben!