De Vries Interieur

Al 3 generaties perfect tot in detail

Marco en Margreet de Vries
Gepubliceerd op
“Het moet perfect zijn tot in detail. En dan doelen wij niet alleen op onze producten! De totale beleving is waar het om draait”, aldus Marco en Margreet .

De Vries Interieur is als specialist in wonen en slapen al jaren een begrip in de Alblasserwaard. Bij De Vries Interieur kunt u voor een goed advies terecht in de winkel, maar desgewenst komen zij bij u langs om uw ideeën te bespreken

In 1950 is de winkel opgericht door de eerste generatie De Vries. In eerste instantie als kledingwinkel, maar al snel werd er meer en meer woningtextiel aan de collectie toegevoegd. Omstreeks de jaren 70 is het stokje overgedragen aan Ad de Vries en Jan de Gier. Ook zij ontwikkelde verder in de woonbranche en breide uit met een mooie collectie meubelen en opende tevens een slaapafdeling. In 2006 kwamen Marco en Margreet aan het roer te staan en zij hebben de winkel tot het niveau gebracht zoals we het nu kennen. Een prachtige woonwinkel bestaande uit 3 etages met een verscheidenheid aan banken, fauteuils, kasten, slaapsystemen en woningtextiel.

Anno 2017 is De Vries Interieur officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben staan. Stuk voor stuk zaken die Marco en Margreet als vanzelfsprekend beschouwen!

Alles voor een tevreden klant
De Vries Interieur heeft het klaar staan voor de klant al drie generaties hoog in het vaandel staan. “Het moet perfect zijn tot in detail. En dan doelen wij niet alleen op onze producten! De totale beleving is waar het om draait”, aldus Marco en Margreet. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde wij graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”

Dat deze erkenning terecht is, blijkt al uit de eerste klantbeoordelingen. De Vries Interieur is zeker een 9+ winkel. Wilt u weten hoe de service bij De Vries wordt ervaren? Kijk dan eens hoe klanten zelf De Vries Interieur beoordelen: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/de-vries-interieur