Dennis van Roosmalen

vertelt over de service die zijn bedrijf verleent

Gepubliceerd op
Bij Electro World Veen was het deze week groot feest. Als erkend 5-sterrenspecialist vindt men de beleving van hun klanten erg belangrijk. Dit wordt dagelijks getoetst door iedere klant om een beoordeling te vragen. Onlangs werd de 500ste review ontvangen. Een goede reden om eigenaar Dennis van Roosmalen en zijn team te verrassen met een overheerlijke taart.

Bij Electro Word vind je het allergrootse assortiment aan beeld-, audio- en videoapparatuur. Electro World is dé grootste franchiseformule in de consumentenelektronica van Nederland.  
Met een hoofdkantoor, een eigen magazijn en meer dan 150 winkels. Iedere Elektro World Winkel wordt gerund door zelfstandige ondernemers. Hierdoor ervaart de consument het gemak en de prijzen van een groter organisatie gecombineerd met de passie en service van een lokale onderneming.

Dennis van Roosmalen vertelt over de service die zijn bedrijf verleent: “De specialisten in onze afdeling zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zij volgen hiervoor trainingen om de steeds complexere technieken eenvoudig toe te kunnen passen. Dankzij ons brede assortiment en het persoonlijke advies zorgen we er voor dat iedere klant tevreden met een aankoop naar huis gaat.” Dat het geen loze woorden zijn, blijkt wel uit de prachtige cijfers. Maar liefst 99,21% van alle klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met Elektro World Veen en beoordeelt dit gemiddeld met een 9. Een prestatie om trots op te zijn en die een heerlijke taart van TaartBrigade meer dan rechtvaardigt.

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen die Electro World Veen ontvangen heeft? Kijk dan eens naar de beoordelingen