Een positieve fietsbeleving

bij Pot Tweewielers

Gepubliceerd op
De medewerkers van Pot Tweewielers uit Haaksbergen werden deze week aangenaam verrast met een heerlijke slagroomtaart. De reden was een bijzondere mijlpaal die behaald is. Als erkend 5-sterrenspecialist laat men zich bewust controleren en beoordelen op de geboden service. Via de 5-sterrengroepromotor zijn inmiddels 1250 beoordelingen verzameld. Een fraaie prestatie die een heerlijke, door Taart Brigade bezorgde taart meer dan rechtvaardigt.

Van fietsen een ware beleving maken. Dat is de passie van Dianne en René Pot van Pot tweewielers. Het bedrijf uit Haaksbergen biedt eenvoudige tot high-end fietsen aan, van eenvoudig tot zeer geavanceerd. Doordat er driewiel, duo-, loop- en lage-instap-fietsen in het assortiment zijn opgenomen, worden mensen langer mobiel gehouden. De tweewielerspeciaalzaak kent een lange geschiedenis. De winkel werd in 1949 geopend waarna de vader van René de winkel in 1953 overnam. Vanaf 1994 kwam René in de winkel om deze in 2000 als eigenaar voort te zetten.

Dat klanten de dienstverlening van Pot tweewielers als erg prettig ervaren, blijkt wel uit de vele positieve beoordelingen die via 5-sterrenspecialist verzameld zijn.  Bijna 100% van de 1250 klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met de winkel uit Haaksbergen. Een prestatie om trots op te zijn!

Loop gerust eens binnen om het uitgebreide assortiment te bekijken of voor een goed advies. Bekijk positieve beoordelingen hier: