Eltink interieur in Wijchen

500ste klantbeoordeling

Gepubliceerd op
Deze week werden de medewerkers van Eltink interieur in Wijchen verrast met een heerlijke slagroomtaart. De reden hiervoor was de 500ste klantbeoordeling die ontvangen is via 5-sterrenspecialist.

Bij Eltink Interieur kunt u al jarenlang terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieur, design en verlichting. De collectie bestaat uit betaalbaar design, de nieuwste trends, tijdloze ontwerpen en design klassiekers. In het assortiment bevinden zich de mooiste design meubelen van de beste topmerken. Van banken tot aan bijzettafels en van eetkamerstoelen tot aan fauteuils, u kunt het design meubel waar u naar op zoek bent zeker bij ze vinden! Het assortiment bevat de mooiste design meubels van binnen- en buitenland. Ze helpen u graag met uw zoektocht en hun professionals staan altijd voor u klaar.

Dat het personeel altijd voor de klanten klaar staat blijkt wel uit de klantbeoordelingen die ze verzameld hebben. Een score van gemiddeld een 8.5 op 501 klantervaringen is iets waar ze dan ook zeker trots op mogen zijn. Uit vrijwel alle klantbeoordelingen blijkt dat klanten een goede tot zeer goede ervaring hebben met Eltink Interieur. Bent u nieuwsgierig hoe de klanten de service bij Eltink Interieur ervaren? Lees dan hier de beoordelingen.