EP:Stevens

Dè electronicaspecialist van ‘s-Gravenzande

Foto: Maarten van der Meer / www.hethelewestland.nl
Gepubliceerd op
Als erkend 5-sterrenspecialist hecht EP: Stevens uit ’s-Gravenzande erg veel waarde aan een optimale klantbeleving. Hierdoor wordt iedere klant gevraagd om hun aankoop te beoordelen. Eerder deze week werd de 1.000ste beoordeling ontvangen. Een meer dan goede reden om het team te verrassen met een heerlijke slagroomtaart van Taart Brigade.

EP:Stevens is al jaren dé elektronica en witgoed specialist voor het kopen van een wasmachine, droger, koelkast, TV, laptop of tablet. Bij EP:Stevens vind je daarnaast een breed assortiment van beeld- en geluidsapparatuur. Alle producten zijn met zorg geselecteerd door een team van vakspecialisten. EP:Stevens heeft het exclusieve dealerschap van diverse kwaliteitsmerken. Hierdoor tref je topmodellen aan die in de meeste winkels niet voorkomen. Zo is men onder andere geautoriseerd dealer van Bose, Loewe, Panasonic, Sony, Philips en Samsung. Hetzelfde geldt voor huishoudelijke apparaten zoals: Bosch VIP dealer, Miele, AEG en Liebherr. Hierdoor zijn zij ook in staat om zelfs onder fabrieksgarantie eventuele klachten door eigen monteurs op te laten lossen.

EP:Stevens is een zelfstandige onderneming, maar is wel aangesloten bij de internationale inkooporganisatie Electronic Partner. Zo bent je altijd verzekerd van een scherpe prijs gecombineerd met de zeer goede service van een lokale ondernemer. Dat deze service door de klanten ook zo ervaren wordt, blijkt we uit de vele positieve beoordelingen die via 5-sterrensepcialist zijn verzameld. Meer dan 99% van alle klanten geeft aan supertevreden te zijn over de manier waarop ze geholpen zijn.

Ben je nieuwsgierig naar de dienstverlening van EP: Stevens? Breng dan eens een bezoek aan de winkel of bekijk alle klantbeoordelingen: