EP:Swaak

vernieuwend met vertrouwde service

Gepubliceerd op
Een nieuwe televisie, wasmachine, laptop koop je natuurlijk niet zo maar. Het is een investering die jaren mee gaat, dus je wil er zeker van zijn dat je niet alleen het juiste product aanschaft, maar ook goed geholpen wordt. EP:Swaak uit Leiden laat zich als 5-sterrenspecialist toetsen op hun servicebeleid, waardoor iedere consument verzekerd is van een prettige aankoop.

EP:Swaak is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot de elektronicaspecialist van Leiden en omgeving. Dit is mede te danken aan het enorme, zich constant vernieuwende en uitgebalanceerde assortiment, eerlijke advies en de uitgebreide service van gecertificeerde vakspecialisten. In de 500m² grote elektronicawinkel aan de Pelikaanstraat vind je de beste merken witgoed, (inbouw)keukenapparatuur en elektronische apparaten tegen zeer scherpe prijzen.

Goede producten verkopen is één ding. Een prettige aankoopbeleving bieden is iets héél anders. Bij EP:Swaak heeft men vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om de geboden service op een constant hoog niveau te houden, wordt iedere klant via 5-sterrenspecilist gevraagd om hun ervaring te delen. Inmiddels hebben ruim 500 klanten dit gedaan, en hoe! 97,4% van alle klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met Leidse elektronicabedrijf en waardeert dit gemiddeld met een 9. Om deze prachtige resultaten te vieren, verraste TaartBrigade het team van EP:Swaak met een overheerlijke slagroomtaart.

Alle verzamelde klantbeoordelingen van EP:Swaak kan je hier vinden: