Feeddex en 5-sterrenspecialist bundelen krachten

Samen staan we sterk

Gepubliceerd op
Per 1 januari 2020 heeft het in Haarlem gevestigde Feeddex een meerderheidsbelang genomen in 5-sterrenspecialist. Hiermee bundelen de twee partijen de krachten en is er een unieke samenwerking ontstaan.

Feeddex is gespecialiseerd in het opzetten, faciliteren en het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken. Klantfeedback en regelmatige klantinteractie worden door Feeddex gezien als belangrijkste drivers om klantenthousiasme te verhogen. Klantenthousiasme is de overtreffende trap van klanttevredenheid. De enthousiaste klant gelooft heel sterk in het bedrijf, komt vaker terug en beveelt dit bedrijf bij andere aan.

Door de toenemende behoefte in de markt om deze aanbevelingen ook te etaleren in de vorm van reviews ging Feeddex op zoek naar de beste oplossing. Deze werd gevonden in het reviewplatform 5-sterrenspecialist.

5-sterrenspecialist heeft een uniek hybride model waarmee een ondernemer zijn reviews kan tonen en zich als sociaal betrokken ondernemer kan onderscheiden. Met een team van gepassioneerde medewerkers stimuleert 5-sterrenspecialist bedrijven om de servicegerichtheid waar mogelijk te verhogen en willen ze inspireren om het belang van de klant voorop te stellen: “behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden.”

Samen staan we sterk
Door de krachten te bundelen, is er een unieke combinatie ontstaan. Klanten zijn uw meest waardevolle adviseurs en tevreden klanten uw beste reclame. Hierdoor zijn Erik Twisk van Feeddex en Janno Verkooijen van 5-sterrenspecialist ook zo enthousiast over deze samenwerking. 5-sterrenspecialist heeft software ontwikkeld onder de naam 5-sterrengroeipromotor waarmee u op een gemakkelijke manier uw online reputatie kunt managen. Door de kennis en expertise van Feeddex hier aan toe te voegen, is er een unieke oplossing in de markt ontstaan waarbij u kunt profiteren van het beste van twee werelden: leren en etaleren.

Meer informatie vindt u op www.feeddex.nl en www.5sterrenspecialist.nl