Feest bij Hendrikx 2wielers

500 verzamelde reviews

Gepubliceerd op
Enkele dagen geleden werden de medewerkers van Hendrikx 2wielers verrast met een heerlijke slagroomtaart. Er was namelijk iets te vieren! Als erkend 5-sterrenspecialist hecht de tweewielerspecialist enorm veel waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden laten zij zich bewust boordelen. Onlangs werd de mijlpaal van 500 verzamelde reviews bereikt.

In 1900 begon het bedrijf met de verkoop van allerlei uiteenlopende huishoudelijke producten. In de loop der jaren is men uitgegroeid tot een van de toonaangevende tweewielerspeciaalzaken in de regio. Met een uitgekiend merkenbeleid biedt Hendrikx 2wielers een selectie fietsen van topkwaliteit Het assortiment bestaat uit stadsfietsen, elektrische fietsen, hybrides, racefietsen en mountainbikes. Er is bewust voor enkele grote merken als Gazelle, Cortina, Brinckers, BMC, Orbea en Scott gekozen. Dankzij goede contacten met deze leveranciers kan iedere klant bij problemen snel weer op weg geholpen worden en kan er een goede en vlotte garantieregeling geboden worden.  Extra trots is me op het premium dealerschap van Gazelle. Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel.

Dat het verzamelde assortiment en de genoemde service door klanten op prijs wordt gesteld, blijkt wel uit de prachtige beoordelingen die via 5-sterrenspecialist zijn verzameld. Bijna 100% van de ondervraagde klanten geeft aan een goede tot zeer goede ervaring te hebben met de tweewielerspecialist uit Buggenum.

Wil je de service zelf ervaren? Bezoek dan de ruime winkel of bekijk alle klantboordelingen: