Feest bij Van Zutphen Bedden

100% tevreden

Gepubliceerd op
De medewerkers van Van Zutphen Bedden werden onlangs aangenaam verrast met een heerlijke taart die in de winkel bezorgd was.

100% tevreden klantbeoordelingen via 5-sterrenspecialist

De medewerkers van Van Zutphen Bedden werden onlangs aangenaam verrast met een heerlijke taart die in de winkel bezorgd was. Deze taart was dik verdiend. Eigenaar Jurgen van der Leest en zijn team hechten als erkend 5-sterrenspecialis enorm veel waarde aan een prettige klantbeleving. Door klantbeoordelingen te verzamelen, probeert men de totale klantbeleving nog verder te optimaliseren.  De familie Van der Burgt beoordeelde de beddenwinkel in Erp met een 9 en benadrukte de goede service. Deze beoordeling was de vijfhonderdste die verzameld werd. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan.

Alles voor een tevreden klant
Dit is het uitgangspunt van iedere 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe ga je met je klanten om en hoe sta je voor je klanten klaar. Dat is waar het keurmerk 5-sterrenspecialist voor staat! Maar liefst 100% van de klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met Van Zutphen Bedden en beoordeelt de beddenwinkel gemiddeld met een 9,2. Een prachtig prestatie, die een heerlijke, door Taart Brigade verzorgde taart meer dan rechtvaardigt!

Ben je benieuwd naar alle klantbeoordelingen die Van Zutphen Bedden ontvangen heeft? Je kunt alle positieve ervaringen hier vinden.