Garden Sense

Maakt winnaar blij

Op de foto is te zien hoe een van de gelukkige prijswinnaars een Grohe Aquatunes ontvangt uit handen van Yoni en John van de Wal van Garden Sense uit Oirschot.
Gepubliceerd op
Winnaars nemen extra prijs in ontvangst bij Garden Sense. Namens het team van 5-sterrenspecialist en Garden Sense, nogmaals proficiat!

Na een succesvol verlopen € 500,00 retour actie in 2017 werd besloten de actie dit jaar te herhalen. Iedereen die een aankoop verrichte bij een van de vele, officieel erkende 5-sterrenspecialisten maakte kans om € 500,00 retour te ontvangen op het aankoopbedrag. Het enige dat men daar voor moest doen, was de aankoop registreren op www.sterrenspecialist.nl. Tot 1 juni had men hiervoor de kans en gezien het hoge aantal registraties was de actie wederom een groot succes!

Naast de hoofdprijs van € 500,00 mochten er nog een aantal extra prijzen verloot worden. Zo werden er 5 Aquatunes weg gegeven. Met deze draadloze douchespeakers van Grohe kun je onder de douche of in bad genieten van je favoriete muziek. Van Label I Vandenberg mochten we een schitterende, van Yak restleer gemaakte tas weggeven. Inmiddels hebben alle winnaars hun prijs in ontvangst mogen nemen. De actie zal in november en december van dit jaar een vervolg krijgen.

Namens het team van 5-sterrenspecialist en Garden Sense, nogmaals proficiat!