Generaties lang tevreden klanten

Bij Brok Interieur

Gepubliceerd op
Eerder deze week werden de medewerkers van Brok Interieur verrast met een heerlijke, door Taart Brigade verzorgde slagroomtaart. De reden van deze verrassing, was het bereiken van een bijzondere mijlpaal. Als erkend 5-sterrenspecialist laat de woonwinkel uit Hengelo zich dagelijks toetsen op klanttevredenheid. Onlangs werd de grens van 1.000 verzamelde beoordelingen bereikt.

Gastvrijheid en klanttevredenheid
Eigenaren Astrid, Ruurd en Jeffrey hebben gastvrijheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Samen met het team van ontwerpers, adviseurs en specialisten staan ze voor iedere klant klaar. En of je nu op zoek bent naar enkel een bank of stoel en daarom wat inspiratie op komt doen bij Brok, of een mooi ontwerp nodig hebt voor je nog te bouwen huis, er wordt altijd met je meegedacht. Deze visie wordt al jaren nagestreefd en is ooit begonnen bij Frans Brok, oprichter van Brok Interieur. In 1932 startte hij zijn eigen meubelmakerij en de eerste meubelen werden verkocht aan familie, vrienden en bekenden. Er kwamen steeds meer opdrachten en het werk stapelde zich op. Frans Brok ging van meubelmakerij naar meubelwinkel en naast zijn eigen gemaakte meubelen begon hij ook met de verkoop van fabrieksmeubelen, zeil, tapijten en gordijnen. Door grote opdrachten en goede mond-tot-mondreclame groeide het bedrijf. Zoon Gerard trad in 1965 in dienst bij zijn vader. Een aantal jaren later, in 1976 trad zoon Jeroen in dienst bij het bedrijf. In datzelfde jaar nam vader Frans Brok afscheid, de zaak was immers in goede handen. Jeroen Brok zette uiteindelijk het bedrijf voort en heeft er o.a. voor gezorgd dat Brok Interieur de winkel is die vandaag de dag te bezoeken is. Door in 2004 de winkel flink te verbouwen en daarmee meer ruimte voor designmeubelen te realiseren, heeft hij Brok Interieur naar een volgend niveau weten te tillen. In 2019 nam hij afscheid en sindsdien staan Astrid, Ruurd en Jeffrey aan het roer. Ja en ook al is hun achternaam niet Brok, na bij elkaar zo’n 55 jaar aan ‘Brok-ervaring’, zijn zij samen met het vertrouwde Brok Team nog altijd één grote familie.

Dat Brok Interieur nog steeds in goede handen is, blijkt wel uit de prachtige cijfers die het bedrijf kan overleggen. Vrijwel 100% van de via 5-sterrenspecialist verzamelde beoordelingen laat zien dat de aankoopbeleving als goed tot zeer goed wordt ervaren. Ben je nieuwsgierig naar de manier waarop het team van Brok interieur voor jou klaar staat? Breng dan gerust een bezoek aan de winkel in Hengelo. Met drie verdiepingen en ruim 3000 vierkante meter gevuld met designmeubelen, bedden, boxsprings en vloer- en raamdecoratie raak je niet uitgekeken.

De ervaringen van meer dan 1.000 tevreden klanten vind je hier: Brok Interieur - Beoordelingen en ervaringen (5sterrenspecialist.nl)