Gert de Pee Optiek

Eerste opticien met erkenning als 5-sterrenspecialist

Gepubliceerd op
Wij vinden het belangrijk dat we op een gezellige manier voor onze klanten klaar kunnen staan. Om die reden vonden we het een logische stap om een erkenning als 5-sterrenspecialist aan te vragen.

In januari 1998 hebben Gert en Marjo de Pee de winkel van opticien Van der Eerden overgenomen, waarna  het avontuur voor het ondernemersechtpaar  begon. Sindsdien staan ze samen in de gezellige winkel, waarbij Marjo zich naast de verkoop bezig houd met de administratie en Gert voor u klaar staat als gediplomeerd opticien. Daar er omtrent de optometrie een hoop veranderd is, besloot Gert al snel  een studie HBO optometrie te volgen. Na het behalen van zijn diploma mag hij zich een verlengstuk van de oogarts noemen. Gert de Pee Optiek is inmiddels een gevestigde naam in Dongen en eind 2014 heeft een flinke verbouwing  er voor gezorgd dat de winkel weer helemaal van deze tijd is.

“Wij vinden het belangrijk dat we op een gezellige manier voor onze klanten klaar kunnen staan. Om die reden vonden we het een logische stap om een erkenning als 5-sterrenspecialist aan te vragen. Hoe onze klanten onze service beleven, is wellicht het meest waardevolle achter dit keurmerk. Door nog betere feedback van onze klanten kunnen we scherp blijven op iets waar we al jaren in geloven. Wij willen graag dan onze klanten blij worden van de manier hoe wij ze helpen”, aldus Gert.

Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Net Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan. Zo kunnen ondernemers zich onderscheiden op iets wat steeds belangrijker wordt: Wat heb je klanten te bieden als het op service aan komt!

Gert de Pee is de eerste opticien met een erkenning als 5-sterrenspecialist. Gert en Marjo zijn trots op deze erkenning, maar nog trotser op de leuke reacties die klanten hebben gegeven. Als je wilt weten hoe de service van Gert en Marjo de Pee wordt ervaren? Kijk dan eens op de compleet vernieuwde website www.gertdepee.nl