Haardenspeciaalzaak Emmen

Al 25 jaar sfeer en goede ervaringen

Gepubliceerd op
Haardenspeciaalzaak Emmen is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een begrip in sfeerverwarming. In 1994 openden Henk en Geesje Moes voor het eerst hun winkeldeur aan het Noordeind in Emmen.

Nu, precies een kwart eeuw verder, beschikt het familiebedrijf waar zoon Jarno ook een belangrijke plek inneemt, over maar liefst 1000 vierkante meter showroom gevuld met de meest moderne manieren van vuur- en sfeerbeleving. Een gashaard, stoken op hout of juist een pelletkachel? De specialisten van Haardenspeciaalzaak Emmen weten alles over stoken.

Het succes van  Haardenspeciaalzaak Emmen is, naast het neerzetten van een mooi product, vooral te danken aan het goede en vakbekwame personeel. "Een van onze sterkste punten is de service die wij bieden, vertelt zoon Jarno. "We bieden deze service niet alleen tijdens de montage. Ook voor onderhoud en andere vragen staan we altijd graag voor iedereen klaar. Onze klanten weten deze service erg te waarderen, aangezien we officieel erkend zijn als 5-sterrenspecialist. Deze titel wordt alleen toegekend aan bedrijven die service hoog in het vaandel hebben staan. De klant zelf deelt namelijk zijn aankoopervaring en alleen als deze positief genoeg is, mag je het keurmerk voeren. Maar liefst 98 procent van onze klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen met ons bedrijf te hebben. Dat is een score waar we uiteraard erg trots op zijn!" Wilt u weten hoe de ervaringen zijn? Kijk dan zelf eens naar de klantbeoordelingen van Haardenspeciaalzaak EmmenWilt u zelf de kennis en service van deze vuurmakers beleven? Breng dan eens een bezoek aan het jubileum weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 september.Tijdens deze jubileumdagen wordt de nieuwe afdeling met elektrische haarden geopend, is interieurstyliste Hetty Reuver aanwezig en kan er deelgenomen worden aan een Faber inspiratietour. Natuurlijk met een hapje en een drankje gaan we dit groots vieren. Reden genoeg om langs te komen in Emmen.

Haardenspeciaalzaak Emmen
Noordeind 90,
7815 PE Emmen
0591-648630

www.haardenspeciaalzaakemmen.nl