JTX Racing

Trots op erkenning 5-sterrenspecialist

Gepubliceerd op
Eigenaar Joep Teunesen is de eerste ondernemer in de motorbranche met een officiƫle erkenning als 5-sterrenspecialist.

De liefde voor motoren zit bij Joep diep geworteld. Zijn vader crosste al vanaf de jaren 50 en hierdoor is het motorrijden er bij hem met de paplepel ingegoten. Joep zelf heeft ook op vrij hoog niveau mee kunnen draaien tot hij door meerdere blessures moest stoppen met crossen in de top. Omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan, besloot Joep om een motorzaak te starten en in 1996. Het toen nog in Oeffelt gevestigde bedrijf liep goed en groeide flink, een volgende stap was in 2001 de nieuwe locatie op de Weldaad in Cuijk.

Ook deze locatie was na een aantal jaren te krap en zo besloot Joep een nieuwe uitdaging aan te gaan en opende zijn nieuw gebouwde pand in 2007 in Cuijk op de Heiligenberg. Op deze nieuwe locatie ontstond er de mogelijkheid om officieel KTM dealer te worden waarbij hij in 2014 zelfs kon uitbreiden met straat motoren. Naast de cross en enduro werd de street lijn opgenomen.

Per toeval kwam eigenaar Joep in contact met het keurmerk en zag meteen de overeenkomst met zijn manier van werken en de gedachten achter 5-sterrenspecialisten. “Alles voor een tevreden klant”. “Dat is precies wat ons uitgangspunt altijd al is geweest”, aldus Joep. “Toen de initiatiefnemer van het keurmerk bij ons in de winkel een KTM kocht, kwam de visie achter de 5-sterren ter sprake. Er was nog geen enkele motorzaak met een erkenning, maar service is ook in ons vak een belangrijke meerwaarde. Toen ik begreep dat er een maatstaf in het leven is geroepen voor het servicegehalte van een organisatie was ik meteen enthousiast. Daar wilde ik me ook mee onderscheiden.”

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het logo mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, kwaliteit, service, garantie en het geven van een goed advies hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die JTX Racing als vanzelfsprekend beschouwt!

Een bezoek aan de prachtige showroom JTX Racing is meer dan de moeite waard. U vindt JTX Racing aan de Heiligenberg 4 in Cuijk. Meer informatie en ervaringen van klanten vindt u op www.jtxracing.nl

5-sterrenspecialist worden

Uitstekende klantbehandeling is een keuze
Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Netwerk Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Wilt u weten wat de voordelen van ons systeem zijn of wilt u 5-sterrenspecialist worden?

Bekijk hier de voordelen →