Lemmens Tegels

één van de eerste Belgische 5-sterrenspecialisten

Gepubliceerd op
Al jaren lang is Lemmens Tegels een begrip in Heffen-Mechelen. Als één van de eerste ondernemers uit België is Lemmens Tegels officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Stuk voor stuk zaken die Robèrt Lemmens als vanzelfsprekend beschouwt!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben.

Alles voor een tevreden klant
 “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde ik graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”, aldus eigenaar Robèrt Lemmens.

“Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”. Dat het met de door Lemmens Tegels geboden service wel goed zit, blijkt uit de verzamelde klantboordelingen. 100% van de klanten geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met de trotse keurmerkhouder.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk onze reviews op:

https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/lemmens-tegels#beoordelingen-ervaringen