Mevrouw van Beijsterveld

Wint € 500 bij 5-sterrenspecialist

Gepubliceerd op
In mei en juni 2018 maakte je kans om € 500 of een van de andere prijzen te winnen als je een aankoop bij een 5-sterrenspecialist registreerde op onze site. De actie was een groot succes en duizenden aankopen werden geregistreerd.

In mei en juni 2018 maakte je kans om € 500 of een van de andere prijzen te winnen als je een aankoop bij een 5-sterrenspecialist registreerde op onze site. De actie was een groot succes en duizenden aankopen werden geregistreerd.

Omdat het hoofdkantoor van 5-sterrenspecialist in Dongen is gevestigd, wordt er een extra winnaar uit deze plaats blij gemaakt. Deze keer was dat mevrouw van Beijsterveld welke haar aankoop had gedaan bij 5-sterrenspecialist Berg & Berg Haarbosch.

Op de foto is te zien hoe Willy Haarbosch de symbolische cheque aan mevrouw van Beijsterveld overhandigt. Namens Berg & Berg Haarbosch en 5-sterrenspecialist nogmaals van harte gefeliciteerd.

Over Berg & Berg Haarbosch
Van inspiratie tot realisatie. Van particulier tot project. Berg & Berg Haarbosch staat al 35 jaar voor kwaliteit en service voor ieder interieur. In onze showroom vindt u de nieuwste collecties voor iedere ruimte, iedere stijl en ieder budget. Advies voor uw gehele interieur of enkel voor uw vloer, wand, raam of verlichting. Bij Berg & Berg Haarbosch bent u aan het juiste adres! Kom langs en laat u inspireren of kijk even op: www.haarbosch.com

Over 5-sterrenspecialist
5-sterrenspecialist is het Keurmerk voor 100% betrouwbare klantbeoordelingen. Klantbeoordelingen helpen u om vooraf een goed beeld te krijgen over hetgeen u kunt verwachten. Als consument hebt u niets aan beoordelingen die beïnvloed, aangepast of verwijderd kunnen worden door de verkopende partij. Het keurmerk 5-sterrenspecialist ziet toe op de echtheid van reviews. 5-sterrenspecialisten kunnen de beoordelingen van klanten niet redigeren of verwijderen. Op die manier weet u zeker dat hetgeen u leest ook echt is! Krijgt een keurmerkhouder te veel slechte reviews en/of te veel klachten, zullen wij ze het recht om het 5-sterrenkeurmerk te voeren ontnemen. Zo weet u als consument zeker dat een keuring geen momentopname is, maar een doorlopende controle op het servicebeleid!

Een gegarandeerd fijne aankoopbeleving

Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, door mensen die de tijd voor u nemen en voor u klaar staan, ga dan naar een 5-sterrenspecialist. Uitsluitend de in onze bedrijvenindex getoonde bedrijven worden door ons erkend als 5-sterrenspecialist en mogen ons keurmerk voeren. Wilt u weten waar u terecht kunt? Kijk dan op: https://www.5sterrenspecialist.nl/