New Style Meubelen

Een erkenning die bij ons past

New Style Meubelen erkend 5-sterrenspecialist
Gepubliceerd op
"Als u onze showroom binnenstapt, voelt u zich direct 'thuis'. Dat is de sfeer die wij bij u willen oproepen.”

wooncomfort en ouderwetse service
onder één dak!

Hans Blom opende 1 september 1997 de deuren van New style Meubelen. Na 20 jaar is het uitganspunt niet veranderd. "Als u onze showroom binnenstapt, voelt u zich direct 'thuis'. Dat is de sfeer die wij bij u willen oproepen. New Style Meubelen heeft door de jaren heen een naam opgebouwd met onze enorme collectie meubelen van diverse merken. Een grote naam in het leveren van kwalitatief hoogwaardige klassieke en tijdloze meubelen, gekenmerkt door comfort, luxe en degelijkheid. Al ons meubilair is van hoogstaande kwaliteit en een stijlvolle toevoeging op uw interieur."

Bij New Style Meubelen komt u in een prachtige showroom, waar men nog service met een hoofdletter 'S' biedt. Hans Blom en Esther Volckerijck staan altijd graag voor u klaar om u te helpen. De sfeer in de winkel is  zo goed dat een flink aantal klanten zelfs regelmatig op de koffie komt om even bij te kletsen.

“Om die reden wilden we eigenlijk ook 5-sterrenspecialist worden” aldus Hans. “Het klaarstaan voor mensen en een klant het gevoel geven dat hij of zij bij ons nog echt koning is, zijn aandachtpunten die ons hebben gebracht waar we nu staan. Als 5-sterrenspecialist kunnen we ons nog beter onderscheiden op de 5 sterke punten die we altijd al belangrijk hebben gevonden. Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en een uitstekende garantie zijn termen waar wij ons echt in kunnen vinden. Het is een erkenning die bij ons past”.

Dat klanten van New style Meubelen net zo enthousiast zijn, blijkt wel uit de eerste beoordelingen. Wilt u weten hoe klanten van New style Meubelen de sfeer in de winkel hebben ervaren? Kijk dan eens naar de klantbeoordelingen van New Style Meubelen