Pebble Green Systems

trots op zijn klanten

Gepubliceerd op
Pebble Green Systems is als de specialist in zonnepanelen al jaren een begrip in Etten-Leur. Bij Pebble Green Systems kunt u voor een goed advies terecht in op kantoor, maar veel vaker komen zij bij u langs om uw ideeën te bespreken en een advies op maat uit te brengen.

Anno 2019  is Pebble Green Systems officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

Ondernemer aan het woord
Bij Pebble Green Systems hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een zonnepanelen installateur niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van je klanten is zeker zo belangrijk. “wij zijn zelf blij verrast door de waardering van onze klanten. Ik heb me eigenlijk nooit gerealiseerd hoe blij onze klanten met ons zijn. Door de samenwerking met 5-sterrenspecialist.nl heb ik inzicht gekregen in hoe onze klanten over ons denken. Er zijn natuurlijk verschillende redenen voor zonnepanelen te kiezen, maar er zijn maar zelden klanten die het gewoon leuk vinden om zonnepanelen te hebben. Zonnepanelen is voor veel mensen een investering voor de toekomst en vaak uit financieel oogpunt. De keuze voor zonnepanelen is dus vaak een rationele keuze waar emotie een ondergeschikte rol speelt. Als wij dan met een goed advies en onze passie voor de producten die we verkopen, een positieve reactie bij de klant kunnen realiseren dan geeft dat een fantastisch gevoel. Via het systeem van 5sterrenspecialist krijg ik die reacties met grote regelmaat binnen.” aldus eigenaar Leo van de Grinten

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren? Kijk dan eens naar de reviews van Pebble Green op 5-sterrenspeciailst.

Graag tot ziens in onze showroom in Etten-Leur of bij u op locatie.