Profile Kramer

Wat goed is, kan altijd beter

Gepubliceerd op
Petra Kramer vormt samen met haar broer Frank al weer de derde generatie die aan het hoofd staat van Profile Kramer. Vanaf het moment dat de winkel opende in 1933 ging het snel. Inmiddels heeft het familiebedrijf naast de winkel in Sliedrecht een tweede filiaal in Hardinxveld.

Onlangs is het bedrijf van de familie Kramer officieel erkend als 5-sterrenspecialist, een keurmerk dat alleen toegekend wordt aan bedrijven die tot het uiterste gaan om hun klanten optimaal tevreden te stellen.

Fietsen voor recreant en prof
Dat tot het uiterste gaan, zit in de familie. In de jaren ’70 werd de winkel uitgebreid met een echte race-afdeling. In de jaren die volgden hebben verschillende telgen uit de Kramer familie zich Nederlands kampioen mogen noemen. Meerdere malen troefden zij renners af die later het profpeleton haalden.  Voor de recreatieve fietser is een assortiment samengesteld dat onder andere bestaat uit de 3 topmerken uit Nederland: Gazelle, Koga en Giant. Ook voor onderdelen, fietskleding en alle denkbare accessoires is de klant aan het juiste adres in beide winkels.

Het kan altijd beter
“Onze klanten zijn over het algemeen erg tevreden over onze service en kwaliteit ”, vertelt  Frank Kramer over de manier waarop hij het keurmerk 5-sterrenspecialist inzet. Deze stelling wordt onderstreept door een gemiddelde score van 8,9 waarmee klanten het familiebedrijf beoordelen. “Deze score is echter geen reden om ons op de borst te slaan en achterover te gaan leunen. We doen ons uiterste best, maar het kan altijd beter. Vaak denk je dat alles perfect loopt en kom je er achter dat een klant het anders ervaart. Dankzij het klantbeoordelingssysteem van 5-sterrenspecialist krijgen we feedback waarmee we onze dienstverlening kunnen blijven optimaliseren.“

Wil je weten hoe de service van Profile Kramer wordt ervaren? Bekijk dan de beoordelingen via: www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/profile-kramer

 

5-sterrenspecialist worden

Uitstekende klantbehandeling is een keuze
Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Net Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Wilt u weten wat de voordelen van ons systeem zijn of wilt u 5-sterrenspecialist worden?

Bekijk hier de voordelen →