Quooker-kraan

de kraan die alles kan

Gepubliceerd op
In 1970 vond Henri Peteri de Quooker uit, de allereerste kokend waterkraan ter wereld. Zijn zoons zetten de missie van hun (inmiddels overleden) vader met tomeloze energie voort. Zij introduceerden ‘de kraan die alles kan’. Uitgerust met een CUBE, kan een Quooker, naast kokend, warm en koud water, ook gekoeld en bruisend water geven. Een ware revolutie voor keukens wereldwijd!

De visie van Quooker gaat echter veel verder dan het leveren van revolutionaire, technisch hoogstaande producten. Als erkend 5-sterrenspecialist wordt ook aan de manier waarop de klanten hun aankoop beleven enorm veel waarde gehecht. Als erkend 5-sterrenspecialist wordt iedere consument die een Quooker kokend waterkraan aanschaft, gevraagd om een beoordeling te plaatsen. In een korte tijd zijn er meer dan 20.000 klantbeoordelingen verzameld. Een indrukwekkend aantal dat uiteraard vraagt om het vieren van een klein feestje. Namens 5-sterrenspecialist bezorgde Taart Brigade een heerlijke taart bij Quooker om de prachtige mijlpaal nog feestelijker te vieren.

Niet alleen het aantal verzamende klantboordelingen zijn indrukwekkend. De waarderingen zelf zijn dat ook. Een zeer ruime meerderheid van de 20.000 ondervraagde consumenten geeft aan een goede tot zeer goede ervaring te hebben met Quooker. Dankzij deze prachtige cijfers kan je er zeker van zijn dat je jarenlang plezier beleeft van de aankoop van een Quooker Kokend waterkraan.

Alle klantbeoordelingen die Quooker als 5-sterrenspecialist verzameld heeft, kan je hier vinden: