Radio Bakker Alkmaar

Bestaat 50 jaar

Gepubliceerd op
Groot feest bij 5-sterrenspecialist Radio Bakker Alkmaar! Het is bijna zover, 4 Oktober aanstaande is het 50 jaar geleden dat Wim en Marianne Bakker Radio Bakker Alkmaar hebben opgestart op het Scharlo 29 in Alkmaar.

Er is sindsdien heel veel gebeurd. Van met zijn tweeën wachten op de eerste klant tot een team van negen man met een bomvolle agenda en opzoek naar extra monteurs. Dertig jaar geleden was het pand op Scharlo 29 na vele aanpassingen te klein en zijn we verhuisd naar het voormalig pand van gebroeders Hoed verhuizingen. Eigenlijk zijn we inmiddels weer aan een groter pand toe, maar we zijn nou eenmaal al 50 jaar een begrip op het Scharlo in Alkmaar. In Heiloo zit familie van ons, maar we zijn losse winkels. Op de dijk zat voorheen Bakker Dijk, dat was verwarrend met bijna dezelfde naam, maar het is nu een telecomwinkel en sturen we elkaar klanten door.

Door de variatie aan werkzaamheden die we bieden kunnen we bijna elke doelgroep bedienen. Met het inrichten van bedrijven, horeca, tot luxe woningen in een groot gedeelte van Noord-Holland. Ook zijn we sterk in het verhuren van beeld en geluid voor elke gelegenheid. Hierdoor staat de agenda elke dag vol. Maar we maken altijd tijd voor onze trouwe klanten, om het service niveau hoog te houden.

Regelmatig krijgen we de vraag hoe we het volhouden in onze branche met alle internetwinkels en grootwinkelbedrijven om ons heen. Dan stellen wij de vragen: als u advies aan huis wil, of de aan te schaffen tv niet te groot is, of de nieuwe Amerikaanse koelkast wel gaat passen, wie heeft er dan de mogelijkheid om langs te komen…. Radio Bakker Alkmaar. Als er `s avonds een feest is, en de installatie werkt niet, wie zorgt er dan voor een oplossing…. Radio Bakker Alkmaar. Als op vrijdag de tv defect is van een persoon is die alleen nog maar het vermaak van de tv heeft. Wie zorgt er dan voor dat er voor het weekend nog een vervangende tv wordt geplaatst…. Radio Bakker Alkmaar.

Dat deze manier van werken in de smaak valt bij onze klanten blijkt uit de erkenning als 5-sterrenspecialist. Hoe ga je met je klanten om en hoe sta je voor je klanten klaar is waar dit keurmerk om draait. Als u wilt weten hoe onze klanten deze service ervaren, lees dan eens wat ze over ons zeggen. We scoren gemiddeld een hele dikke 9 en daar zijn we trots op.

En dan nu na 50 jaar is het aan Radio Bakker Alkmaar om op 6 en 7 Oktober onze trouwe klanten en nieuwe klanten bedanken. We organiseren een gezellig weekend voor iedereen in het Afas (AZ)stadion. Alle bekende merken presenteren de te verwachten producten voor het komende jaar. Voorheen was er de Firato, dit willen we voor één keer laten herleven. Maar ook met extra`s zoals de  mooiste meubels en Wifi advies. Tevens is er live muziek, een heerlijke wijnproeverij. En voor een nieuwe look is er een sieraden afdeling, een tailer, een kapster en een nagel/schoonheidsstyliste. Voor de jeugd is er ook van alles te doen, zoals win een JBL bluetooth speaker.

Voor koopjesjagers zijn er tal van spetterende beursacties!
En op beide dagen voor de eerste 500 bezoekers een goodiebag.

Op de beurs staat er een nieuwe wasmachine en Amerikaanse koelkast met alle handtekeningen van de AZ-spelers, waar een bod opgedaan kan worden. Degene met het hoogste bod heeft een uniek gesigneerd apparaat in huis of in het bedrijf, waar menigeen jaloers op zal zijn. De opbrengst van deze schitterende actie gaat naar het Spieren voor Spierenfonds, ‘t Praethuys & Hospice in Alkmaar.

Wij heten u van harte welkom op 6 en 7 Oktober van 11:00 tot 18:00 in het AFAS Stadion.
Team Radio Bakker Alkmaar.

Kijk voor meer informatie op www.radiobakkeralkmaar.nl