Regiowinnaar tweewieler van het jaar verkiezing 2020

5-sterrenspecialist De mooij Fietsen

Gepubliceerd op
Bij de Mooij fietsen mogen ze trots mededelen dat ze als regiowinnaar uit de bus zijn gekomen bij de tweewieler van het jaar verkiezing 2020!

Tweewieler van het jaar wordt elk jaar gehouden door het Vakblad Tweewieler. De Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing is een ranking die jaarlijks via mystery shoppers en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Iedere tweewieler bedrijf mag zich hiervoor aanmelden. Dit geldt voor Nederland EN België. De vakjury zoekt uit door middel van bezoeken en mails en telefoontjes hoe de tweewielers omgaan met het klantcontact en hoe deze is. Daarnaast is de winkelbeleving belangrijk en wordt er gekeken naar wat er geboden wordt. Hier worden dan na de controles 20 winkels uit geselecteerd die er uitspringen. Vanuit daar wordt er nog een keer goed gekeken en wordt de winkel echt onder de loep gehouden. Er komt wederom een Mystery shopper en een onafhankelijke vakjury langs in de winkel, er worden vragen worden gesteld en je moet jezelf financieel openstellen. Gegevens van de afgelopen paar jaar moeten inzichtelijk worden gemaakt en je moet stabiel zijn. Vanuit daar worden er 6 winkels tussenuit gehaald die er echt uitspringen met hun kwaliteiten. Deze worden officieel benoemd tot Finalist! Daarna bij de finale uitreiking worden de regiowinnaars bekend gemaakt en de winkel die zichzelf tweewielerspecialist van het jaar 2020 mag noemen.

De Mooij Fietsen werkt als erkend als 5-sterrenspeciailst met een team van gepassioneerde medewerkers en probeerd altijd om de servicegerichtheid waar mogelijk te verhogen waarbij het belang van de klant voorop gestelt wordt. “behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden.” Vanuit de filosofie van sociaal betrokken ondernemen staan ze bij De Mooij Fietsen voor een transparante klantervaring waarmee verbeterpunten tastbaar en inzichtelijk gemaakt worden. wilt u weten hoe deze service wordt ervaren, kijk eens naar de beoordelingen van De mooij!

Bij de Mooij fietsen mogen ze trots mededelen dat ze als regiowinnaar uit de bus zijn gekomen bij de tweewieler van het jaar verkiezing 2020!