SDB Vloeren

ontvangt keurmerk

Gepubliceerd op
In 2011 begon hij SDB vloeren, waar hij alle opgedane kennis en ervaring kon combineren met zijn liefde voor het vak. De keuze om de vloeren niet alleen te leggen, maar ook te leveren, was dan ook snel gemaakt.

SDB Vloeren is inmiddels een bekende naam in Dongen. Eigenaar  Stijn de Bie leerde de fijne kneepjes van het vak bij de firma Ben de Graaff, waar hij begon als vloerenleggen. Na hier 7 jaar werkzaam te zijn geweest, besloot Stijn dat het tijd was voor de volgende stap. In 2011 begon hij SDB vloeren, waar hij alle opgedane kennis en ervaring kon combineren met zijn liefde voor het vak. De keuze om de vloeren niet alleen te leggen, maar ook te leveren, was dan ook snel gemaakt. De vader van Stijn, die zelf ook al 40 jaar in het vak zit, bood de kans om in zijn garage een mooie showroom te beginnen. Inmiddels is SDB Vloeren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waar vrijwel ieder type vloer en merk te vinden is.

Alles voor een tevreden klant.
De gebundelde ervaring van Stijn en zijn vader, zorgt er voor dat de advisering veel verder gaat dan in de gemiddelde vloerenzaak. Men kent de eigenschappen van ieder type vloer en kan daardoor altijd een perfect advies geven. Doordat de verkochte vloeren zelf gelegd worden, is ook de service optimaal. Bij  SDB Vloeren  hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten, maar juist om de totale beleving van de klant. De erkenning als 5-sterrenspecialist is daarom een logisch gevolg van wat de almaar groeiende klantenkring al weet: Bij SDB Vloeren lopen ze net een stapje harder voor een tevreden klant.

Lees zelf wat de klanten van de dienstverlening van SDB Vloeren vinden op: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/sdb-vloeren#beoordelingen-ervaringen

Ruim 92% van de klanten geeft aan supertevreden te zijn. Een score waar Stijn de Bie enorm trots op is.