Sleutelspecialist Havekes

Een veilig gevoel

Gepubliceerd op
Een extra huis-, auto- of fietssleutel laten maken? In Hengelo en omgeving weet iedereen dat je daarvoor bij Sleutelspecialist Havekes terecht kunt.

Het bedrijf is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot de absolute sleutelspecialist uit de regio. Sinds de verhuizing in oktober is het bedrijf nog beter in staat om de klant van dienst te zijn. Het nieuwe pand biedt namelijk vier keer zo veel ruimte, waardoor het assortiment nog verder uitgebreid is. Niet voor niets zijn zij daarom ook al enige tijd erkend als 5-sterrenspecialist. 

Er zijn talloze soorten sleutels in omloop. Iedere soort sleutel heeft zo zijn eigen unieke kenmerken. Of het nu een driekhoekssleutel , hangslotsleutel, kastsleutel, klaviersleutel of kluissleutel betreft, Sleutelspecialist Havekes heeft kasten vol met sleutels hangen, zodat een sleutel vrijwel altijd nagemaakt kan worden terwijl u wacht. Ook voor zeer oude of zeldzame sleutels kunt u even langskomen, want de kans is groot dat er nog een exemplaar in de winkel ligt. Is dit niet het geval, kunnen de machines zeker een kopie maken. Sleutels waar een certificaat voor nodig is, kunnen worden besteld en eventueel worden nagemaakt als het certificaat is verlopen.

Autosleutels
Nieuw is de mogelijkheid om autosleutels bij te laten maken. ”Dit lijkt in eerste instantie niets bijzonders, maar het vergt de nodige extra kennis”, vertelt Roy Wolterink. “In de meest auto’s die geproduceerd zijn na 1995 zit een chip in de sleutel verwerkt. Deze chip geeft een seintje naar de computer in de auto, die de brandstoftoevoer op gang brengt. Dit noemen ze ook wel de startonderbreking, want zonder deze chip zal de auto niet starten. We zijn er in gespecialiseerd om de nieuwe sleutels in de auto te programmeren om ze bruikbaar te maken.“

Inbraakpreventie
Als je gespecialiseerd bent in het openen van sloten, weet je uiteraard als geen ander hoe je de boel kan beveiligen. Het is een feit dat inbrekers vaak afhaken, wanneer een slot niet snel geopend kan worden. Goed hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen zorgt hier over het algemeen voor. Sleutelspecialist Havekes kan uw gevoel van veiligheid vergroten en u adviseren over de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Het blijft echter niet bij advies. Hoe goed het aangeschafte materiaal ook is, als het niet goed gemonteerd is, bent u nog net zo kwetsbaar voor inbraak als daar voor. De gediplomeerde monteurs zorgen voor een vakkundige en veilige montage. Mocht dit voor uw gevoel nog niet veilig genoeg zijn, heeft Sleutelspecialist Havekes de beschikking over een groot assortiment kluizen voor uw waardevolle bezittingen.

Uiteraard zijn wij inmiddels ook trots op onze verzamelde klantbeoordelingen en hopen wij deze steeds verder uit te kunnen bouwen. Inmiddels hebben de eerste  klantbeoordelingen binnen en is iedereen supertevreden. Wij streven ernaar om dit ook zo te behouden.

5-sterrenspecialist worden

Uitstekende klantbehandeling is een keuze
Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Netwerk Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Wilt u weten wat de voordelen van ons systeem zijn of wilt u 5-sterrenspecialist worden?

Bekijk hier de voordelen →