Stan Wens Bouw

Erkend als 5-sterrenspecialist

Gepubliceerd op
Hij herkende zich direct in de 5-sterke punten waar een 5-sterrenspecialist voor staat.

Stan wens Bouw is inmiddels een bekende naam in de regio Rijen. Het begon allemaal op 1 september 1996 toen Stan Wens besloot om voor zichzelf te beginnen.  Al snel daarna nam de organisatie mooie vormen aan. Het bedrijf groeide flink en omstreeks 2000 was het zelfs een van de eersten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen mocht voeren. “Na enkele mooie jaren en flinke hoogtepunten hebben wij ook een diep dal gekend”, aldus Wens. “Door de economische crisis hebben we in 2012 het hoofd niet boven water kunnen houden. Gelukkig hebben we alles zo netjes mogelijk af kunnen sluiten. Hierdoor durfde ik het aan om een doorstart te maken” Deze keuze bleek de juiste. Inmiddels is Stan Wens Bouw B.V. uitgegroeid tot een gerenommeerd bouw- en beveiligingsbedrijf in de regio.

Dat de meerwaarde niet alleen in producten zit, maar vooral in de manier waarop je voor je klanten klaar staat, heeft Stan Wens in de loop der jaren maar al te goed begrepen. Hij herkende zich direct in de 5-sterke punten waar een 5-sterrenspecialist voor staat. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Dat Stan Wens Bouw B.V. zijn erkenning waardig is, blijk al uit de eerste beoordelingen door zijn klanten. Wanneer je gaat bouwen , verbouwen of je pand wilt beveiligen gaat er niets boven een goed advies en de garantie dat je fijn en vakkundig wordt geholpen. Dat zit bij Stan Wens Bouwt B.V. wel goed. Wil je weten hoe klanten dit hebben ervaren? Kijk dan even zelf naar de klantbeoordelingen van Stan Wens via: https://www.5sterrenspecialist.nl/stan-wens-bouw-b-v/beoordelingen.html

U vindt Stan Wens Bouwt aan de Kempenbaan 14 te Rijen. Wilt u meer informatie of nuttige tips omtrent bouwen en beveiligen? Kijk dan op www.stanwens.nl

5-sterrenspecialist worden

Uitstekende klantbehandeling is een keuze
Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Net Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Wilt u weten wat de voordelen van ons systeem zijn of wilt u 5-sterrenspecialist worden?

Bekijk hier de voordelen →